Gaming

Durván jól sikerült: Végre Freddy Krueger bőrébe bújhatunk


A Dead by Daylight hozta el Halloween alkalmából Freddy Kruegert személyesen.

A rémálom az Elm utcában végre megérkezett PC-re a Dead by Daylight DLC-je formájában. A Dead by Daylight egy 4v1 túlélőhorror, ahol a túlélőknek a 7 generátor közül 5-öt kell beindítaniuk, miközben egy gyilkos vadászik rájuk. Persze a gyilkos dolga sem olyan egyszerű, hiszen a pályán számos akadály található, amik használhatóak a gyilkos lelassítására. Ha a barátainkkal szeretnénk játszani, akkor túlélőként négyen is játszhattok együtt, de a játék újdonsága, hogy szabadon választhatunk, hogy gyilkosok vagy túlélők szeretnénk lenni.

A Nightmare on Elm Street™ kiegészítővel pedig könnyedén Freddy bőrébe bújhatunk, ahol az áldozatainkat miután becsaltuk az álomvilágba, könnyedén lemészárolhatjuk őket. Arra viszont vigyázni kell, hogy amíg nem csaltuk be őket az álomba, addig nem árthatunk nekik. De mivel ez gyakorlatilag egy kattintás és némi idő függvénye, ez nem tart olyan sokáig. Továbbá a túlélők nem láthatják Freddy-t, amíg nincsenek az álomban.

A játékban egyébként 10 gyilkos található, ami között ott szerepel a Halloween filmekből ismert Michael Myers, illetve a Texasi láncfűrészes főgonosza, a bőrpofa.

Na de hogy juthatok hozzá?

Halloween alkalmából jelenleg féláron vásárolható meg a Dead by Daylight, 9,99€-ért.

A Nightmare on Elm Street™ DLC pedig 6,99 -ért lehet a miénk.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva