Hearthstone

Pyroblast 8-ért? Top lapok, amik a bétában még máshogy működtek


Íme néhány változtatás, melyek nélkül teljesen máshogy nézne ki ma a játék.

A Hearthstone hivatalosan ugyan csak 2014 tavaszán jelent meg, sokan már ennél korábban megismerkedhettek a Blizzard kártyajátékával, hiszen már a bétateszt során betekintést lehetett nyerni az akkor még készülő fejlesztésbe. Akkoriban – érthető mód – még rengeteget változtak az egyes lapok – korábban már láthattatok is nálunk egy összeállítást azokról a kártyákról, amik teljesen mást tudtak annak idején.

4+1 lap, amik eredetileg teljesen mást tudtak

Most ismét teszünk egy látogatást a béta korszakban, ezúttal viszont azokat a lapokat gyűjtöttük össze, melyek jelenleg is meghatározó részét képezik a játéknak, annak idején viszont valamelyest mást tudtak – vagy képességükben, vagy statjaikban.

Válogatás azokból a gyakran használt lapokból, amiket még a béta alatt kellett nerfelni vagy buffolni.

A legtöbb variálás a Mage esetében történt, ezek azok a módosítások, amikre talán a legtöbben emlékeznek, hiszen viszonylag hírhedtek. A 8 manás Pyroblast, az 5 manás Blizzard vagy a 2 manás Frost Nova például igen durvák lennének manapság egy lassabb kontroll változatba, igaz, más alapvető lapok, mint a Fireball vagy a Frostbolt cserébe drágábbak voltak.

A Hunter lapok közül a legviccesebb az Unleash the Hounds, hiszen rengeteget változott. Sőt, a lenti még nem is teljes folyamat, hiszen még a megjelenés után is kapott egy nerfet a lap, 2 manáról 3 manára növelték a költségét.

A Rogue igen komoly nerfeket kapott a béta alatt. A Fan of Knives eredetileg 50%-kal többet sebzett, a Backstabet pedig bármilyen lénybe bele lehetett lőni. Az igazán durva dolgok viszont Edwin VanCleeffel jöttek volna elő, hiszen Stealth képessége is volt, ami nagyon erős védelem az eggyel kisebb testért cserébe.

Ha már Stealth, kegyetlenül erős volt eredetileg a Flame Imp is. A Warlock legjobb 1-dropja ráadásul a beépített védelem mellett eggyel kevesebbet is sebzett belénk.

A jelenleg sokat használt Druid lapok közül egyedül a Wrath változott a béta alatt, az is csupán minimálisan: ugyanezek a statok voltak rajta, csak az ellenfélbe is lehetett vele sebezni. Az egy éve tomboló Malygos-os verzióba azért igen kemény lett volna…

Látható, hogy viszonylag sok mostani top lap gyengült a béta alatt, csak pár van köztük, amiken erősíteni kellett a kezdeti verzióhoz képest. És bár a 8 manás Pyroblast kétség kívül durva lett volna, azért a játék alighanem jobban járt a mostani változattal…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva