Overwatch

Nagyon menő D.Va skint kapott a Seoul Dynasty


Újabb Overwatch League csapat mutatkozott be a hivatalos színekben.

Sorra jönnek a csapatbemutatók az Overwatch League kapcsán, miután a decemberben startoló ligában szereplő együtteseknek teljesen új brandeket kell felépíteniük – tegnap például a Boston Uprising mutatkozott be.

A mostani hétre jutott egy harmadik leleplezés is, hiszen az egyik Los Angeles-i és a bostoni csapat után most az egyik legerősebb lineuppal rendelkező franchise, a Lunatic-Hai-ból összeálló szöuli együttes is bemutatkozott: íme a Seoul Dynasty!

Kép: Blizzard

A fekete-arany színekben pompázó csapat névválasztásánál fontos szerepet játszottak a hosszú távú sikerek, amiket már az eddigiek alapján is fel tudnak mutatni, és a jövőben sem szeretnék feladni ezen rossz szokásukat. Logónak pedig egy tigrist választottak, amely Dél-Korea nemzeti jelképe, és az erőt, a bátorságot, valamint a szerencsét szimbolizálja.

Természetesen egy tematikus skint is bemutattak, akárcsak a többi csapatnál: a Seoul Dynasty kabalája D.Va lesz, aki egy irtózatosan cool fekete-arany öltözéket kapott.

Kép: Blizzard

Kíváncsian várjuk a még hátralévő csapatok bemutatóit, hiszen az eddigi arculatok nagyon menőre sikeredtek, legyen szó akár a logókról, akár az egyedi skinekről.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva