Hearthstone

Ben Brode szuper hírt hozott az ingyen Aréna kapcsán


Ne aggódj, ha még nem használtad fel az ingyen belépődet!

Néhány napja elstartolt a halloweeni Hearthstone esemény, a Hallow’s End, amely teljesen átalakította az Arénát, hiszen két héten át dupla-class deckekkel játszhatunk.

A Blizzard az event alkalmából mindenkinek kiosztott (legalább) egy ajándék belépőt, így mostanra mindenki belekóstolhatott már a különleges játékmód által nyújtott örömökbe (meg persze néha bosszúságokba). Aki azonban még nem próbálta, annak sem kell sietnie!

Ezidáig nem volt tiszta a játékosok számára, hogy az ingyenes belépők meddig használhatóak fel: bármeddig, vagy csak azon a héten, amikor megkaptuk őket? A Blizzard ügyfélszolgálattól is egymásnak ellentmondó válaszok érkeztek, ám a Hearthstone-csapat feje, Ben Brode szerencsére most tiszta vizet öntött a pohárba.

“Ha van jegyed, akkor nem fog eltűnni az esemény végével. A lehetőség, hogy megszerezd természetesen elvész, ha befejeződik az esemény, ezért ne felejts el bejelentkezni addig, ha érdekel. Talán ez volt a bizonytalanság forrása?”

“Csak hogy teljesen tiszta legyen minden: ha kaptál egy jegyet, az már a tied marad. De őszintén szólva a dual-class Aréna nagyon mókás, erősen ajánlom, hogy kipróbáld!”

Fontos, hogy ez minden eseményre igaz, nemcsak a mostanira. Ha tehát bármikor ingyen Aréna belépőt szerzel, nem kell sietned a felhasználásával: megmarad, amíg úgy nem döntesz, hogy mész egy kört az Arénában.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva