Counter Strike

Korábban lelépett a FaZe és a North, büntetésre számíthatnak az EPICENTER-től


A szervezők közleményben tudatták a rajongókkal, hogy több csapat dedikálása is elmarad, amit jelenleg szerződésszegésnek bélyegeznek a helyszínen.

Áll a bál a FaZe és a North csapatai körül. A játékosok nem győznek magyarázkodni, a szervezők büntetéssel fenyegetőznek. Az EPICENTER szombati és vasárnapi döntőjére ugyanis minden csapatnak kötelező lett volna a megjelenés. A kötelező médiakörök mellett a rajongóknak való dedikálás és az interjúk is ekkor történtek volna.

A North és a FaZe azonban leléptek, nem akartak plusz napokat Szentpéterváron tölteni, miután kiestek.

A csoportkör ugyanis csütörtökön véget ért, így ők a pénteki szünnapot kihasználva lepattantak és hazautaztak. Az, hogy esetleg valaki emiatt váltott jegyet a rendezvényre, hogy velük találkozzon, már nem izgatta őket. Az se, hogy szerződésük volt a hétvégi dedikálásról. Marad a szokásos felállás, ahol mindenki a másikat hibáztatja.

MSL szerint a szervezőké a felelősség, hiszen csak a playoffba jutott csapatoktól kellene elvárni, hogy ott legyenek a hétvégén is. Aki kiesett hadd menjen, jól jönnek azok az extra napok.

GuardiaN úgy meséli, ők meg is kérdezték elmehetnek-e, és erre engedélyt kaptak. Hogy kitől, az nem derül ki. Természetesen a szervező a csapatokra hárítja a felelősséget és büntetést helyezett kilátásba:

Hogy kinek van igaza, innen lehetetlen megmondani. A büntetést vélhetően az általuk nyert pénzdíjból vonják majd le, ilyenre volt már példa korábban is. De az igazi az lenne, ha ezt a pénzt a csalódott szurkolók jegyárainak visszatérítésére fordítanák. Ezzel a büntetéssel tökéletesen egyet értenénk, mert azt mutatná, hogy tényleg a rajongók a fontosak, miattuk balhézik az EPICENTER. És ebből még a csapatok is jobban jönnek ki, akár önként is felajánlhatnák az a pár tízezret, egyfajta PR gesztusként a magukra hagyott rajongók felé!

Na az maximális respect lenne, kedves FaZe, North és EPICENTER!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva