League of Legends

Ez is pipa! Úton az SKT a negyedik világbajnoki győzelem felé?


Amikor az SKT játszik megállíthatatlannak tűnnek! Még akkor is ők az esélyesek, ha éppen vesztésre állnak, egyszerűen nincs rájuk ellenszer!

Az SKT vs. RNG találkozó talán az idei vb legnagyobb esélyeseinek párharca volt! Mindkét csapat elképesztően tehetséges játékosokkal rendelkezik és az előző körökben már láthattuk mikre képesek!

A mérkőzés nagyon szoros és izgalmas volt! Egyszer az RNG aztán megint az SKT tűnt erősebbnek:

Az első meccset az RNG-nek sikerült behúznia MLXG óriási Baron lopásával!

Ez után a csapatok hatalmas adok-kapokba kezdtek, ugyanis minden RNG győzelmet egy SKT győzelem követett, A párharc elképesztő izgalmakat generált, még Faker se bírt magával! 

A negyedik meccsen hatalmasat küzdött az SKT, hogy életben tartsa esélyeit a bajnoki címre. Megmutatták hogy harcol egy háromszoros vb győztes csapat:

Az SKT-nek sikerült az egyenlítés, amit nagyrészt Bang-nek és ennek az elképesztő playnek köszönhettek:

Így a csapatok 2-2-es állásal indultak neki a mindent eldöntő ötödik meccsnek. Mindkét fél óriási koncentrációval játszott, nagyon biztonsági meccs volt, látszott, hogy a csapatok mindent bele ad a győzelemért!

Az elődöntőt végül a háromszoros világbajnok nyerte, az ötödik játszmát ezzel a teamfight-al sikerült eldönteniük:

Mindenképp maximális respect jár az RNG csapatának, ők is hatalmasat játszottak és megérdemelnék a továbbjutást, de a döntőben sajnos csak két csapatnak van helye és az egyik már biztos, hogy az SKT T1 csapata lesz!

Az SKT ezzel a győzelemmel óriási lépést tett a negyedik világbajnoki cím felé, nem úgy néz ki, hogy maradt volna bárki is aki megállíthatná Fakeréket!

Valószínűleg tehát idén sem lesz nagy meglepetés, bár reménykedjünk benne, hogy a Samsung-World Elite győztese megszorongatja a regnáló világbajnokot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva