League of Legends

Urfwick toronymagasan a legmenőbb skin lesz a játékban!


Az előrendelői és gyűjtői hőskinézetek után talán a legexkluzívabb skin tér vissza a League of Legends-be. Ráadásul hihetetlenül impozáns lett!

A League of Legends egyik leghíresebb és legexkluzívabb hőskinézetének megjelenéséig egészen 2010-ig kell visszamennünk az időben. Április 1-re lett bejelentve egy új karakter, a LoL istenének és élő mémének megjelenése, ez pedig nem volt más, mint Urf. Egészen az utolsó pillanatig úgy is volt, hogy megkapják a játékosok, amire vágynak, ám ilyenkor jött egy csavar a történetbe!

Warwick beleköpött mindenki levesébe és gyakorlatilag felfalta az új karaktert, majd április bolondját járatva a League közösséggel a bőrébe bújt. Így született meg az Urfwick skin.

Limitált hőskinézet lévén azóta nem is lehetett megszerezni a skint, így a szerencsések bőven megfejelhették a felhasználójuk árát egy szerencsés vásárlással. S mindez egy pillanatig nem fog változni, sőt, tovább fog nőni az eredeti tulajdonosok tárgyának értéke! A Riot Games ugyanis úgy döntött, újra elérhetővé teszi az Urfwick skint az új League rendszer megünneplése okán, viszont mindezt úgy teszi, hogy az eredeti tulajok exkluzív tartalmat kapjanak a skinhez.

Az előszezontól megvásárolható lesz Kék esszenciáért Urfwick egy limitált ideig elérhető Kék esszencia üzletből, egy igen hajmeresztő, 150 000 KE áron. Akik már 2010 óta tulajdonosai a hőskinézetnek, azok töltőképernyő keretet kapnak a hőskinézethez, valamint játékon belül az ő skinjük babérkoronát fog viselni. Ezek az extra tartalmak nem lesznek elérhetők azoknak, akik 2017-ben vásárolták meg a kinézetet!

A sima 2017-es modell:

És hogy miért gondoljuk, hogy a legmenőbb skin lesz a játékban? Nos, mindezt a legújabb PBE frissítés mondatja velünk, ahol a kinézet új Recall animációt kapott. Nem elég, hogy már maga a modell fantasztikus lett, a Riot adott egy olyan back-animációt a skinhez, ami mellett nem tudunk elmenni szó nélkül! Minden megtalálható benne, ami miatt Urf és az Urfwick skin halhatatlan mémekké váltak! A minigun és az isteni spatula kombináció észveszejtőre sikeredett.

Egy közelebbi GIF az animációról:

 

Ha jól megnézzük, az új animációban a kinézet már viseli a babérkoronát, ez lesz hát az a verzió, amit az eredeti tulajdonosak a magukénak tudhatnak majd az előszezontól. Ez az apróság nem lesz elérhető az új tulajdonosoknak, de őket biztosan kárpótolja majd a fantasztikus Recall animáció. Főleg, hogy az ikonikus URF játékmód zenét is alákeverték a fejlesztők.

Semmiképpen sem fog az olcsó, könnyen megszerezhető skinek csoportjába kerülni a kinézet, ám ár-érték arányban még mindig az egyik, ha nem a legjobb hőskinézet lesz. Mindenképpen megéri küzdeni azért a 150 000 Kék esszenciáért, egy ilyen Warwick skinnel biztosan mindenki szívesen villogna. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg az egyik legjobb győzelmi aránnyal rendelkező dzsungeles hős… Az isteni spatula legyen veletek!

Nektek hogy tetszik az új Recall animáció?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva