Counter Strike

Itt a bizonyíték: Dust2 új focilabdája éles helyzetben is használható!


B védőként ennél meglepőbb és zavaróbb dolgot el sem tudunk képzelni. Letartod folyosót, de ellenfél helyett egy focilabda jelenik meg.

A legutóbbi frissítéssel bekerült egy rég várt vendég az új Dust2-re, amit annyira nem vártunk, hogy el se hittük amikor megjött. A Reddit egy ideje csalódottan követelte, hogy az új D2-n is lehessen focizni. És lássatok csodát, a Valve egy hétre rá tényleg betette a focilabdát!

A Valve meghallgatta a Reddit kérését: bekerült egy focilabda az új Dust2-re – gamer.hu

A kommentelők maguk sem hitték, hogy célt érnek majd, de kivételesen sikerült. Bár minden kérést ilyen gyorsan teljesítene a Valve! Az egész ötlet ebből a Reddit posztból indult. Egy ártatlan kérés, egy ötlet, néhány támogató komment: Az egyik komment viszont épp egy Valve dolgozó hozzászólása volt, aki elismerte, van logika a dologban!

A kérdés már csak az, mire jó ez az újítás, elsőre ugyanis elég felesleges, kizárólag fun dolognak tűnik. De a kreatív CS:GO játékosokat nem kell félteni, hamar kitalálták, mire lehet jó a focilabda éles helyzetben is! Nem fogod elhinni, de ki túlzással embert lehet ölni vele:

A labda nehéz irányíthatósága ellenére azért terelgethető a mapon, amivel akár hasznot is hajthat a körön belül. Rengeteg pályarész beszűkült ugyanis a frissítés óta, ami miatt a CT-k kényelmesen hátrébb vonulhatnak, és csak várják a kilépő ellenfelet. Ilyen hely B sötét is, vagy közép dupla ajtó, rövid, esetleg A hosszú ha lerakóról nézik.

Ha egy ilyen feszült, koncentrálós helyzetben egyszer csak valami teljesen oda nem illő tárgy villan fel a képernyőn, az nagyon zavaró tud lenni.

Emlékezzünk csak rá, Lacikát azaz GuardiaN-t is hogy megijesztette egy csirke Infernón. EGY CSIRKE!

GuardiaN magyarul káromkodik és megijed egy csirkétől – gamer.hu

Rég nevettem ilyen jót stream közben, GuardiaN még mindig hatalmas forma! Ez van, ha magyarokkal kerül össze GuardiaN. Először próbált imponálni, hogy bizony tud ő is magyarul, aztán a csirke teljesen elvette az eszét. Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

Ahhoz képest a labda csak még furcsább és oda nem illőbb!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva