Counter Strike

Ezzel a hülye indokkal kobozták el az EPICENTER trófeát az orosz reptéren!


Az SK hiába nyerte meg a csodás kupát, sokáig nem jutottak vele. A reptér biztonsági szolgálata lefoglalta, nélküle kellett hazautaznia a csapatnak.

Az indok, amiért elvették a trófeát, egészen nevetséges. Aki még nem látta volna, erről a hatalmas és részletesen kidolgozott, hypermenő kupáról van szó:

Látható, hogy az oldalán több helyen feltűnnek a töltények is, mint CS:GO-s díszítőelem. Na ebbe volt képes belekötni a szentpétervári repülőtér biztonsági szolgálata:

Jó kérdés, hogy fegyver nélkül mire mennének egyáltalán tölténnyel. Illetve, hogy egy faragott töltényt hogy a fenébe szednének le egy kupáról? Mondjuk az tény, kézipoggyásznak kicsit nagy a drága!

A kupa tehát maradt Oroszországban, az SK hiába nyerte meg ezt a szép trófeát, egyelőre nem sok örömük lehet benne.

Megsirattuk a VP-t, 151 körös drámai döntőben végül az SK nyert – gamer.hu

Az EPICENTER döntője jobb volt, mint a PGL Major összes meccse együtt. De a végén csak egy csapat örülhetett, a beugróval érkező SK ült fel a trónra. Már az is hatalmas meglepetés volt, hogy az eddig bukdácsoló Virtus.pro, és a nyár óta önmagát kereső SK jutott a döntőbe Szentpéterváron.

Érdekes, hogy a kb pont ugyanígy kinéző tavalyi kupával nem voltak ilyen gondok a dignitas esetében… Biztos szigorítottak azóta az előírásokon.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva