Counter Strike

Sportszerűség a maximumon! Felps hatalmasat nőtt a szemünkben


Ezt a felfogást tanítani kellene! Az SK otthon hagyta és beugrót hívott helyette, aztán jött ez a 10/10-es Tweet!

Az SK Gaming bejelentését nem is értettük hirtelen az EPICENTER előtt. Az addigi ötödik felps helyett behívták játszani a széteső Immortals fiatal skill gépét, boltz-ot.

Oké, hogy nem ment a szekér az SK-nak, de elmenni egy félmilliós LAN-ra friss lineuppal? Enyhén szólva érdekesnek tűnt a dolog. A többi már történelem, a brazilok veretlenül végigverték az világot:

Megsirattuk a VP-t, 151 körös drámai döntőben végül az SK nyert – gamer.hu

Az EPICENTER döntője jobb volt, mint a PGL Major összes meccse együtt. De a végén csak egy csapat örülhetett, a beugróval érkező SK ült fel a trónra. Már az is hatalmas meglepetés volt, hogy az eddig bukdácsoló Virtus.pro, és a nyár óta önmagát kereső SK jutott a döntőbe Szentpéterváron.

A történet hősei mellett azonban ott a sztori “vesztese” is. Az otthon hagyott felps.

FalleN egy interjúban kifejtette, a kiválás igazából felps ötlete volt, nem érezte jól magát az SK-ban. A játékukon is látszott, hogy nincs meg a kémia, ami viszont boltz érkezésével megint berobbant.

Ezt támasztja alá az a sportszerű és full korrekt Tweet, amit felps posztolt a z SK győzelmének pillanatában!

Felps ugyanis nem csak gratulált, hanem egyúttal az egész világ számára egyértelművé tette, boltz érkezik az SK-ba! És mindenki tudja, hogy az ő helyére! De felps-nek nem fájt kiállni ezzel mindenki elé és elismerni, ez a csapat jobb nélküle, mint vele!

Sok embernél láttuk már, hogyan reagálnak a távozás hírére, milyen üzeneteket raknak ki volt csapatukról. Felps posztja viszont megmutatta, hogyan kell ezt profin csinálni, maximális respect érte!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva