League of Legends

Eddig tartott az idei csoda, már egy tökéletes Pick’em sincs!


A Samsung Galaxy korábban már elkaszálta a nagy többség tippjátékát, most az utolsó esélyest is ellehetetlenítette.

Az utolsó 100%-os tippelő is kiesett tegnap a világbajnoki Pick’em versenyből, amikor a Samsung Galaxy legyőzte a hazai pályán játszó WorldElite-et.

Worlds: LCK házi döntőt rendeznek Kínában

Ami érdekes, hogy a játékosnak éppen a Samsung Galaxy korábbi győzelme hozott nagy “hírnevet”, ugyanis a világ túlnyomó többsége éppen a Longzhu Gaminget várta végleges győztesnek. A történethez az is hozzátartozik, hogy a szerencsés játékosnak szinte semmi fogalma nem volt a profi szcénáról, így tényleg csak a szerencsére támaszkodott. S úgy tűnt beválik neki!

Csupán 43-an maradtak versenyben a csoportkörök után, szinte mindenkit megzavart a TSM botlása, a Misfits hihetetlen formája, na meg a Fnatic csodálatos visszatérése. Ebből a csoportból 42 játékos viszont elkövetett egy nagy hibát, ismerte a Longzhu Gaming nyári történetét, s azt is, hogy milyen magabiztossággal verték végig egész Koreát idén, s jutottak ki első helyezettként a világbajnokságra. Mivel ezzel tisztában voltak, így a Longzhu-Samsung mérkőzésen is az LZ győzelmét várták, ami gyakorlatban viszont már sosem jött el. A sima 3-0-s SSG győzelem után már csak egyetlen játékos maradt a 43-ból, akinek esélye volt a fődíjra, a League of Legends összes lehetséges Ultimate Skinjét tartalmazó csomagra.

Viszont úgy tűnik, hogy ahol a Samsung Galaxy ad, ott később el is vesz, ugyanis elkövette a koreai csapat azt a hibát, hogy legyalulta a kínai WorldElite csapatát az elődöntőben. Ez volt az első, ám annál végzetesebb hibája az ismeretlen játékosnak, ugyanis ő SKT-WE döntőt tippelt, ez pedig legkorábban már csak jövőre jöhet össze.

Nem ez az egyetlen érdekes statisztika a tippjátékról, bőven 5000 fölött van azoknak a játékosoknak a száma, akik idén egy darab mérkőzést sem találtak el! S ha azt nézzük, hogy már csak a döntő van hátra, ez a szám már nem fog csökkenni.

A döntőt november 4-én tekinthetjük meg, a Pekingben rendezett utolsó találkozó azért érdekes, mert ez a találkozó a tavalyi döntő visszavágója lesz. Kíváncsian várjuk, sikerül-e Crownnak és csapatának visszacsapni a regnáló világbajnoknak!

Ti mit tippeltek a döntőre?

 

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva