Fifa

Ez hogy nem ment be? A gólvonalon változtat irányt a labda


Az egyik legbizarrabb hiba, amit eddig láttunk a FIFA 18-ban.

Az elmúlt hetekben bizonyára mindannyian találkoztatok már kisebb-nagyobb furcsaságokkal a FIFA 18-ban – korábban mi is készítettünk már egy videós összeállítást azokról a pillanatokról, amikor a játék finoman szólva nem nekünk kedvezett.

NEVETSÉGES: Tényleg csal a FIFA 18?!

Most egy minden eddiginél bizarrabb momentumot tudunk mutatni, úgy tűnik ugyanis, hogy a játék simán átírja a fizika törvényeit is, ha éppen arra van szükség – vagy ha úgy tetszik, láthatatlan akadályokkal állít meg téged a gólszerzésben.

Az alábbi videóban már maga a dupla kapufás helyzet is igen mulatságos, az ilyenekből alapból is gyanúsan sok van a FIFA 18-ban. Ami azonban a második kapufa után történik, arra nehéz szavakat találni!

Ha megnézitek a lassított jelenetet, akkor jól látható, hogy a második kapufa után teljesen lehetetlen röppályát ír le a labda, lényegében a gólvonalon változtat irányt. A lécről egyértelműen a háló irányába pattan a labda, néhány centiméter után azonban hirtelen irányt vált és elkezd kifelé szállni. Ki érti ezt?

Hogy mi az oka a fentinek, azt talán az EA Sports munkatársai sem tudnák megmondani, az azonban biztos, hogy rendkívül játékélmény-romboló tud lenni, amikor egy ilyen furcsaság miatt vagyunk képtelenek bekotorni azt az átkozott egyenlítő vagy győztes gólt. Veletek történt már hasonló?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva