Hearthstone

Emlékeztek még az Aggro Shamanra? Most újból összerakták!


A friss DreamHack-győztes Ike úgy döntött, odacsap egy nagyot a Doomhammerrel.

Nagyjából egy évvel ezelőtt az Aggro Shaman még vígan ott figyelt a Hearthstone meta-térképén, egyértelműen a játék legerősebb deckjei közé tartozott, a Blizzard által beindított nerfhullám azonban csúnyán elbánt vele. A Rockbiter Weapon és a Tuskarr Totemic gyengítése a Shamanstone-korszakot ugyan nem zárta le (sőt, csak még rosszabb lett a helyzet), ám az aggro helyett inkább a midrange lett a Shaman által képviselt irány – a nagy dominanciának végül a Spirit Claws nerfje vetett véget az idei év elején.

Az Aggro Shamant azóta sem láttuk, ám számtalanszor bebizonyosodott már, hogy egy régi recept felmelegítése könnyen jó ötletnek bizonyulhat. A nerfeket követően például a Zoo Warlock nagyjából a semmiből bukkant elő újra, az egy héttel ezelőtti DreamHack Denver újdonsült győztese, Ike pedig most egy másik agresszív paklit támasztott fel az Aggro Shaman képében.

A deck legfőbb fegyvere (szó szerint) a Doomhammer, amivel jókora sebzést lehet odapakolni a játék folyamán. Pláne akkor, ha sikerül bekombózni a Naga Corsairrel, hiszen ekkor már körönként 6-ot tudunk ütni a kalapáccsal. Gyönyörűen ki is fér egymás után a két lap az ötödik-hatodik körben, ha éppen úgy van!

Kép: Hearthpwn

A Patches-féle kalóz vonalat az említett lap mellett a Southsea Deckhand, Southsea Captain páros egészíti ki, némi Jade-csomag mellett pedig egy nagy adag direkt sebzés is van a deckben: Lava Bursttel, Jade Lightninggal, Lightning Bolttal lehet lőni az arcot, ha éppen úgy van. Ezek mellé érdekes adalék a Tuskarr Fisherman, aki kicsit komolyabb testet tesz az asztalra, mint a Bloodmage Thalnos, ráadásul a plusz Spell Damage-t is egy olyan lénynek adhatjuk ezáltal, aki nehezebben pusztul el.

Íme a teljes decklista a hozzá tartozó kóddal együtt.

Ike Aggro Shaman paklija.
Kód: AAECAaoIApG8ApS9Ag7gAvkDqAXUBeAG8AegtgKHvALRvAK5vwKfwgLkwgLrwgKXzgIA

Ha szeretnél kísérletezni egy kicsit a hónap elején, akkor a fenti deckkel érdemes lehet tenni egy próbát. De akár már most, a szezonvégi nagy hajrában is bevethetik a bátrabbak, hiszen egy igen agresszív pakliról van szó, így ha jól teljesítesz, gyorsan lehet haladni vele a létrán.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva