Hearthstone

Itt a hét, amire vártunk: jön az új kieg leleplezése!

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: blizzcon,

Már most szólunk, hogy péntek estére nem érdemes programot csinálni!

Ezen a héten, pénteken és szombaton immáron tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Nagy Blizzard Népünnepélyt, a BlizzCont, melyen a kiadó összes játéka képviselteti majd magát versenyekkel és bejelentésekkel. Utóbbiakból pedig a Hearthstone háza táján sem lesz hiány, hiszen egy 45 perces előadást kap majd a játék a rendezvényen.

A Hearthstone – What’s Next prezentáció alatt fogják leleplezni a játék következő kiegészítőjét. Ahogy tehát a tavalyi esztendőben a Mean Streets of Gadgetzan, úgy most is a BlizzConon debütál majd az év utolsó Hearthstone csomagja.

Kép: Blizzard

Lesz más Hearthstone ajándék is a BlizzConon egyébként, aki ugyanis valódi vagy virtuális belépővel rendelkezik, az kap majd egy exkluzív Golden Legendary kártyát is, melyről néhány napja kiderült, hogy a Marin the Fox lesz, a képességeit azonban ezidáig nem leplezték le.

Pénteken jön tehát az elmúlt hetek legfontosabb Hearthstone bejelentése, így nem érdemes programot csinálni estére, hiszen itteni idő szerint 21:45-kor kezdődik a műsor, ahol láthatjuk majd az első néhány lapot. Nagy izgalommal várjuk, mit tartogat a következő kiegészítő!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva