League of Legends

Szavazás: Lássuk mennyire értünk Mi magyarok a profi LoL-hoz!


Nem titok, az idei Worlds Pick'emnek nem lesz győztese. Na de mennyire voltak jók a magyarok a versenyben?

Most már biztos, nem lesz győztese a 2017-es világbajnoki tippjátéknak, ugyanis a Samsung Galaxy-WorldElite mérkőzés után az utolsó esélyes is kiesett a játékból.

Eddig tartott az idei csoda, már egy tökéletes Pick’em sincs!

A Pick’em egy tippjáték, ahol a játékosok még a nagyobb események előtt megsaccolják bizonyos találkozók végkimenetelét. Az idei világbajnokság 2 részből állt, egy csoportkörből és egy egyeneskieséses rendszerből. Az első felvonásnál a Riot arra kérte a játékosokat, tippeljék meg a csoportkörök végeredményét. Itt el kellett találni a négy csoport két továbbjutóját, valamint arra is figyelni kellett, hogy a csapatok sorrendje is stimmeljen. Igen a kiesőké is!

Amikor lement a Worlds csoportköre, s kihúzták a negyeddöntők párosításait, elkezdődött a Pick’em második szakasza. Itt végig kellett tippelni a kieséses szakaszt, egészen a döntőig!

Minden jó találat pontot ért a játékban, ezt pedig természetesen nem csak úgy a semmiért gyűjtögették a játékosok. A játék fődíja a League of Legendsben elérhető összes Ultimate Skin volt, ezért a jutalomért mindent tökéletesen el kellett találni. Nos, ilyen már biztosan nem lesz!

Persze nem csak azért lehetett jutalmat bezsebelni, hogy ha tökéletesen teljesítettek a játékosok, 34 pont eléréséért a Riot Idéző ikonokat osztogatott a jól tippelőknek. Továbbá már a szereplésért is játékon belüli Worlds zseton járt, amit további extra tartalmak feloldására lehet elkölteni a világesemény alatt.

Lássuk, hogy a magyarok hogyan teljesítettek a verseny során!

Jelöld meg az alábbi szavazófelületen, hogy hány pontod van jelenleg a játékban! Ha nem tudod hol tudod lecsekkolni a tippjeidet, segítünk, mindezt az alábbi linkre kattintva teheted meg.

Természetesen tudjuk, hogy a döntő még hátravan, ám az már csak a hab lesz a tortán, a verseny lényegi része már lepörgött, a mostani állásból is bőven leszűrhetjük a végeredményt. Arról nem is beszélve, hogy a döntő után már senki sem fog a Pick’em-el foglalkozni, mindenki vagy örülni, vagy szomorkodni fog a végeredmény láttán. Aztán pedig lehet készülni az előszezonra…!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva