PUBG

BRÉKING: újabb magyar PUBG custom szerver érkezik – interjú Kodiakkal!


A TheVR és yeahunter után ismét bővült a PUBG partnerséget birtokló honfitársaink száma.

Ahogy pár hete megírtuk, a PUBG Corp. ismét megnyitotta néhány napig a jelentkezést partnerprogramjukba. Nem egyszerű bekerülni, eddig egész Magyarországra két custom szerver jutott:

Ismét jelentkezhetnek PUBG partnernek a tartalomgyártók

Az interjú apropója természetesen nem más, mint hogy mostantól Kodiak – akit remélhetőleg senkinek nem kell bemutatnunk – is belépett a PlayerUnknown’s Battlegrounds partnerek sorába, harmadikként az országban! De vajon mi lesz azon a szerveren?

Először is szeretnénk gratulálni a partnerséghez! Október elején írtuk a jelentkezéses bejegyzést, ilyen sokáig tartott az elbírálás?

Kodiak: Köszönöm! Igen, egy hónap volt azt hiszem amíg kitalálták ki kap és ki nem.

A partnerségét tényét megerősítő email tartalmazott bármit a jövőbeli követelményekkel kapcsolatosan?

Kodiak: Kaptam egy levelet arról, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy az ember partner maradjon. Mindemellett ugye ennek elő követelményei is voltak. Valamint egy újabb levélben taglalták, hogy milyen lehetőségeket rejt a custom szerver igazából.

A levél megérkezésétől számítva hány órán/napon belül kaptad meg in-game a custom szerver létrehozási lehetőséget?

Kodiak: Pár órán belül megvolt. Pedig 72 órát írtak.

Tervezel akár már a héten indítani custom szerveres streamet? Illetve esetleg heti egy napot erre dedikálni a nézőidnek?

Kodiak: Minden attól függ, hogy mennyi időm lesz. Nem ígérem 100%-ra, de egy Halloween-es zombi mode-os játék nagyon adja magát ?

A nézői játékokon túl, vannak esetleg komolyabb terveid is a szerverrel?

Kodiak:  Szponzort már sikerült szereznem egy versenyhez is, úgyhogy az is hamarosan terítékre kerülhet.

Jól hangzik! A későbbi custom gamekben (a halloweeni különkiadást leszámítva) a “tisztább”, rendes játékhoz közelebbi módot szeretnéd előnyben részesíteni, vagy inkább a fun módokat mint pl. hitman challange / zöld íjász stb.?

Kodiak: Ezt még nem tudom, de igazából az ilyen challengek nagyon vonzanak. Nagy álmom, hogy középkori csatát rendezzek, csak crossbow + melee fegyverek, de ahogy néztem ez nem lesz olyan könnyű mint gondoltam. A szerver ugyan konfigolható bizonyos fokig, de annyira nem, hogy teljesen felboruljanak az előre betáplált adatok. A crossbow még akkor se lesz túl gyakori ha maximumra rakom az értékét. Szóval lesz ilyen is, olyan is, de talán az ökörködés lesz nagyobb részben, meg a különlegesebb játékmenetek.

Pan challenge VR Janival – Reméljük sok hasonló videót generál majd a custom szerver is!

A custom szervernek hála várhatunk tőled hasonló videókat magyar nyelven mint pl. amiket WackyJacky101 csinál youtubeon? Különböző fegyverek használata, attachment tesztek stb.

Kodiak: Ezt nem ígérem most még, de mindenképp tesztelünk majd rengeteg dolgot, de hogy abból cikk lesz a pubg.blog.hu-n vagy videó, vagy valami más, azt még nem tudni.

Egy biztos, érdemes lesz figyelni Kodiak facebook és twitch oldalát is, nagyszerű dolgok várhatóak a közeljövőben!

Téged melyik játékmódok vonzanak leginkább? Segítsd Kodiakot is az alábbi szavazás kitöltésével!

 A borítókép forrása: Kodiak PUBG Vol 1.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva