Hearthstone

Deathwinget az ajtó elé! A legjobb halloweeni Hearthstone tökök


Összeállítás arra az esetre, ha egy kis ötletre vágynál, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy arra, mit alkottak mások.

Amíg nálunk holnap lesz mindenszentek napja, addig a világ más tájain már ma is ünnep van. Talán még nagyobb is, hiszen halloween mára akkora divat lett, hogy még annak is előbb jut eszébe, aki egyébként szívből gyűlöli és inkább pokolba kívánná az egészet, töklámpástul, mindenestül.

Ha te is ez utóbbi csoportba tartozol, akkor gyorsan keress valami más olvasnivalót. Ha azonban érdekel a tökfaragás, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy arra, mit alkottak mások, akkor nézz körül egy kicsit, hiszen mutatjuk a legjobb halloweeni Hearthstone töklámpásokat.

A kezdőknek mindenképpen a Hearthstone logóval érdemes próbálkozniuk, hiszen egyszerű, nincs bonyolult mintázat és elég jól felismerhető. A kerek motívum miatt ráadásul baromi jól mutat ilyen formában is!

Aki már eljutott Legendig, az próbálkozhat egy nehezebb logóval: itt már a Hearthstone cím és két kártyalap is megjelenik. De most tényleg, nem olyan, mint egy Legend hátlap?

A címben is említett Deathwing az egyik legmenőbb az összes tök közül – sőt, igazából többes számban kellene fogalmaznunk, hiszen itt kettőt kombóztak össze, hogy kiférjen a teljes sárkány.

…egy Murloc-hoz bezzeg elég egy ekkora felület is. A részletesség ellenben nem akármilyen!

Oké, a következő tök elég ocsmány, de a lelkesedés mindenképpen értékelendő, hiszen valaki egy komplett Undertaker kártyalapot (!) próbált megjeleníteni a tökön. Így sikerült:

Ha a színeket nézzük, akkor Ragnaros-nál jobban kevesen illeszkednek az egész tökfaragós bulihoz, szó szerint lángol a Firelord!

Egy másik klasszikus Legendary is megelevenedik töklámpás formájában az alábbi képen: ugye felismeritek Alexstraszát?

Végezetül jöjjön az egyik legrészletesebb darab: elképzelni sem tudjuk, hogy az alábbi Thrall tököt mennyi ideig faragta az alkotója, de az biztos, hogy álleejtős lett a Shaman hero!

Ha esetleg ti is kedvet kaptok a gaming témájú tökfaragáshoz, mindenképpen küldjétek el nekünk az általatok készített csodákat a Facebookon!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva