Overwatch

Overwatch tököt faragnál? Ezekkel a sablonokkal sokkal könnyebb dolgod lesz!


Hivatalos segédlet egyenesen a Blizzardtól. Csak ki kell nyomtatnod, és már mehet is a faragás!

Amíg mi a szerdai szünnapra és mindenszentekre készülünk, addig máshol már vadul faragják a tököket, hiszen ma, október 31-én ünneplik a világ sok táján halloweent, amely mostanra globális jelenséggé vált – itthon is egyre nagyobb őrület van körülötte.

Ha pedig halloween, akkor töklámpások – mi más jutna eszünkbe elsőként? Aki szereti kiélni a kreativitását, annak remek alkalom ez, hogy alkosson valamit fejből. Aki azonban inkább csak a végeredményt akarja a kezében fogni, és szívesen nézne egy kis útmutatást, annak tudunk most segíteni egy kicsit!

…pontosabban nem is mi, hanem a Blizzard, hiszen készítettek egy nagyobb adag Overwatch sablont, melyek segítségével könnyen ki lehet faragni tökből a kívánt mintát. Nincs más dolgod, mint kinyomtatni a szimpatikusat, majd a jelölt helyen kivágni a papírt és a tököt.

A fenti Overwatch logó talán a legegyszerűbb mind közül, de összesen egy tucat különböző közül válogathattok. Íme a többi sablon:

Ha esetleg ti is kedvet kaptok a gaming témájú tökfaragáshoz, mindenképpen küldjétek el nekünk az általatok készített csodákat a Facebookon!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva