Counter Strike

Lacika nagyon nem örült a legújabb UPDATE-nek, keményen beszólt a fejlesztőknek


A FaZe szlovák AWP-se nem bánt kesztyűs kézzel a Valve dolgozóival, lényegében leszarozta a munkájukat.

A legfrissebb UPDATE összesen 10 MB-ra sikerült, de még ez a pici frissítés is komoly indulatokat váltott ki. Tartalmát tekintve idén is elhozta nekünk a halloweeni csirkéket és állandóvá tette az eddig opcionális hangokat.

A gond csak az, hogy az új hangoktól senki nem volt elájulva, halk és dobozszerű. Ennek ellenére mégis, lényegében kötelezővé tették.

Új hang update érkezett: mostantól sokkal valósághűbbek az apró részletek – gamer.hu

A pályaelemek mögül kiszűrődő hangokra vonatkozó parancs jelenleg még állítható, de hosszútávon a Valve megtartaná állandóra! Eddig ha doboz, vagy fal mögül hallottunk egy lépést, ugrást vagy lövést, szinte semmit nem tompított a hangjukon a játék. Ha hallótávolságon belül voltál, minden hang eljutott hozzád.

GuardiaN nem is hagyta szó nélkül a dolgot. Tőle szokatlanul, elég keresetlen stílusban közölte véleményét a CS:GO fejlesztőkkel:

Jó, mondjuk hogy itt még egész finom volt, de aztán folytatta:

A “szörnyű munkát végeztek” mondjuk már erős, de ha jobban belegondolunk érthető a felháborodás. Hiszen tény és való, hogy a CS:GO milliók hobbija, egy vékony rétegnek viszont a megélhetést biztosítja.

És a haszontalan fejlesztések, vagy rossz irányba történő változások elképzelhető, hogy a karrierükre is kihatnak.

Emlékezzünk mekkorát zuhant kennyS teljesítménye, mikor nerfelték az AWP-t. Vagy mennyire visszább szorultak mostanra a coach-ok, az új szabály miatt.

A Valve döntései tehát a casual játékosokat maximum bosszantja, a profik viszont kénytelenek benyelni és alkalmazkodni hozzá, bármekkora hülyeség is legyen az. Ha így nézzük a dolgot, kicsit jobban megértjük Lacika felháborodását.

Amellett, hogy ezek a nagyon csendes, valósághűnek szánt új hangok nekünk se jönnek be túlságosan.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva