Hearthstone

Két magyar HS játékos a Top 100-ban, zridex Aggro Beast Druiddal menetelt


Zridex és drSteveice is remekelt októberben.

A szerdai nappal átléptünk novemberbe, ami egyben azt is jelenti, hogy lezárult az októberi Hearthstone szezon, melynek – a pontok tekintetében – komolyabb tétje nem volt már a magyaroknak, ám a hazai játékosok így sem lazsáltak: ketten is Top 100 Legendben zárták a szezont.

Top 100-ig jutott a Team Plague játékosa, drSteveice, az idei év legjobb ladder eredményeit szállító zridex pedig a Top 50-be is beverekedte magát, idén már nem először. A Homokozó Gaming játékosa a pakliját is megosztotta a közönséggel, mellyel a szezon végén menetelt: a SirVILGAUDAS által kiokoskodott Aggro Beast Druid hozta meg számára a kiemelkedő helyezést.

Zridex Aggro Beast Druid paklija
Kód: AAECAZICApG8AobBAg73A7QF5gXlB8GrArazApC2As27Ao3AAp/CAq/CAuTCAuvCApvNAgA=

A már jól ismert Aggro Druid átalakított verziójáról van szó, “megerősített” Beast szinergiával: a Shellshifter, Druid of the Claw, Menagerie Warden trió igyekszik stabilizálni egy kicsit a paklit a már jól ismert alkotóelemek mellett, utóbbi az ötödik körös Bittertide Hydra után különösen nagyot tud szólni.

Különösebb tétje a következő két hónapnak sem lesz még a Hearthstone ladderen, hiszen a 2018-as évad csak januárban startol, de mint látható, a lelkesedés megvan, így nem lepődnénk meg, ha az év végén is High Legendben látnánk a magyar srácokat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva