Counter Strike

Ez a BOT olyat lőtt, amit a legtöbben lehet egész életükben nem fognak


BOT Frank igazi hős lett az MM hajrájában. 15:11-nél olyan dupla nyitót lőtt középen, amit bárki megirigyelne!

Ha egy csapattárs kilép MM-ről és négy főre fogyatkozik az egyik csapat, már lehet sejteni a győztest. Hiába lehet átvenni a BOT-ot egy meghalt játékosnak, azért az mégsem ugyanaz. A BOT-ok ugyanis több szempontból is gyengék, a videó után kifejtjük, mi mindenben!

BOT Frank azonban más tészta! Ő igenis carry!

A 27. körben egy M4A1-S van a kezében, így az előző kört túl kellett élnie. Az őt irányító játékos pedig eldobta fegyverét, hogy egy normálisra cserélje. Nem egy AK, de valamire jó lesz… Hát nem is akármire, Frank ugyanis olyan dupla nyitót lőtt vele, hogy azt bármely játékos megirigyelte volna:

360°-os fordulat után, dupla nyitó és mindkettő fejes? Új Dust2-n még sose láttunk ilyet, főleg nem egy BOT-tól.

Sokan panaszkodnak,  hogy a BOT-ok nem elég ügyesek, fejleszteni kellene őket több szempontból is. Egyrészt az offline gyakorlásban valószerűtlen a mozgásuk, nem lehet gyakorolni rajtuk. Ha egy helyben állnak, még oké. De ha mozognak, az teljesen eltérő attól, ahogy egy játékos fog mozogni, így nem alkalmasak gyakorlásra. Ez a mozgás a videóban látható teljes fordulaton is látszik. Ilyet biztosan senki nem csinálna élesben!

A másik dolog az értelmetlen vásárlás, amit már szintén kiemeltünk. Miért nem lehet alap bindekre tenni a BOT sereget, megmondani mit vegyen 1000, 2000, 3000 stb. keretből. Ha nagyon megfeszíti magát a Valve, egy “ECO” rádióparancs is jöhetne. Ha az első öt másodpercben elhangzik, a BOT nem vesz semmit, köv körre spórol. Miért szükségszerű az, hogy hülyeségeket vesz, és mindig egyből vásárol?

A harmadik, amiben a mozgás és a vásárlás mellett fejlődhetnének, azok a csapatszintű koordinációk. A gránátozás szinte ismeretlen nekik, kb csak az entry fragger szerepet ismerik. Pedig supportként sokkal használhatóbbak lennének.

Persze ez mind idő, és láthatóan ők is megvadulnak néha és lőnek egy ilyen duplát. De ez a ritkábbik eset, legtöbbször inkább csak a bosszúság van velük. Pedig ennek nem kellene így lennie!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva