Gaming

CS:GO copy lövöldőzős játék érkezik minden VR platformra!


VR, crossplatform, és a már jól ismert CS formula. Kell bármi más a sikerhez?

Nincs új a nap alatt. Tartja a közmondás, teljesen jogosan. Nincs is azonban mindig szükség arra, hogy valami forradalmit hozzon egy játék, ahhoz, hogy sikeres legyen. Iskola példája lehet ennek az esetnek az Alvo, mely nem titkoltan másol jó néhány elemet a Counter Strike: Global Offensive-ből, ennek ellenére mégis nagyon merész dolog lenne egy egyszerű klónnak titulálni.

Recept

Nem gondolták tehát túl a fejlesztők. Stratégiai FPS-ként beharangozott játék, a trailer utolsó pillanatában bombarakással. Jó eséllyel egy CS:GO versengő szerű mód lesz az alap, aztán majd szépen bővül a repertoár. A további tervekről egyelőre azonban nincs információ, hisz a fejlesztők elég szűkszavúak a projekttel kapcsolatban.

VR, minden szinten!

Ez az, amiért az Alvo bőven túlmutat a CS:GO-n, míg sajnos az ötletgazda leginkább csak vért köhög fel mostanában. De a fejlesztők nem álltak meg egy egyszerű VR lövöldénél. Tovább gondolták azt, és úgy határoztak, nem csak PC-re adják ki a játékukat. Az Xbox front nyilván felszerelés hiányában nem élvezheti a VR élményt, azonban a PSVR teljes támogatást kap!

De itt még mindig nem ért véget a móka!

Nem elég, hogy PC-n és PS-en is élvezhetjük majd az Alvo nyújtotta élményeket, még cross platform támogatást is kap a játék! De mit jelent ez konyhanyelven?

Ha mi PC-n játszunk, azonban a barátunknak PS-en van VR szemcsije nem lesz semmilyen akadály, hogy együtt játszunk!

Persze ha lehet hinni az egyelőre elég szegényesnek mondható steam oldalnak, mely a játékkal foglalkozik.

Nektek van otthon VR szemüvegetek? Esetleg tervezitek a beszerzését? Szerintünk egyre jobban megéri, hisz tényleg jó címek érkeznek, és a készülék árak is szépen csökkennek. Ha egy ideig még távol maradtok a virtuális valóságtól, akkor is van egy tippünk a számotokra ITT!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva