Counter Strike

Végleges a Major kvali mezőnye, íme a 10 legnagyobb hiányzó


A Major legendák mellé még 8 hely kiadó, 16 csapat van még versenyben értük. A nagyok közül már sokan kiestek, íme a legfájóbb veszteségek.

A hétvégi Minor-maratonban elkeltek az amerikai és európai helyek is, meglepetést és papírformát egyaránt hozva:

Forrás: HLTV

A továbbjutókat hatalmas gratuláció illeti, de nézzük végig most azt a 10 csapatot, akik a legjobban hiányoznak majd a januári Major kvaliról:

OpTic: A világranglistán ugyan csak 22. helyen állnak, mégis a legfájóbb veszteség. Ütős csapat, nagy nevek, parádés játékerő. AZ EPL-ben másodikok az SK mögött, az ECS-ben szintén jó esélyük van a továbbjutásra. A Major viszont nem jött össze…

Kár, hogy nem láthatjuk: Magisk

Eszméletlen skillgép, a világ egyik legjobb CT playere. Nélküle nem lesz ugyanolyan a Major.

NiP: A nindzsák zsinórban harmadik Major tornájukról maradnak le, ez már bőven több, mint apró karcolás a hírnevükön.

Kár, hogy nem láthatjuk: GeT_RiGhT

Igazi veterán, közönség kedvenc. A visszavonulása előtt jó lenne még egy utolsó GeT_RiGhT matrica, reméljük összejön neki!

HellRaisers: A sorozatos embercseréknek meglett az eredménye, sajnos eddig rossz értelemben. A legutóbb Majorra jutó ötösből már csak ANGE1 és DeadFox maradt, az újaknak még idő kell. Ez pedig már a második Majorba került azóta.

Kár, hogy nem láthatjuk: DeadFox

A Majorok történetében eddig egyetlen egy alkalommal volt magyar játékos a mezőnyben, alig várjuk, hogy újra megtörténjen! Jelenleg ehhez DeadFox áll a legközelebb, várjuk a feltámadást!

Heroic: Valde elengedésével hullámvölgybe került a csapat, rifler poszton nem harap annyira a dán csapat. Pedig JUGi világszintű AWP-je azóta is jól sül, eljön még az ő idejük is.

Kár, hogy nem láthatjuk: JUGi

Tényleg brutál, ahogy a távcsövessel bánik, előbb utóbb vagy elindul fölfelé a Heroic, vagy lecsap rá egy ütősebb csapat. Például egy North, ha cajunb szögre akasztja az egeret?

LDLC: Az ESWC győztese a Minorig se jutott, pedig már épp azt hittük, feltámadóban vannak. Ha Ex6TenZ jó formája kitart a következő Majorig, és sikerül erősíteniük mondjuk ZyWOo-val, nem álom az LDLC matrica!

Kár, hogy nem láthatjuk: ALEX

A brit CS:GO-ra ráférne már egy Major player, hátha ott is elindul valami.

GODSENT: A nevek alapján brutális ötös, mégis kiestek az AGO ellen. Sokak szerint jön is a következő svéd forgatás! Szó se róla, tényleg inkább 2 jó svéd csapat kellene a 3 közepes helyett!

Kár, hogy nem láthatjuk: dennis

Aktív pályafutása alatt egy Majort sem hagyott ki a pisztolykirály, a következő lesz az első. Szép sorozat szakadt meg, kár érte!

Kinguin: A lengyel utánpótlás legfőbb reménységei nagyon eltűntek mostanában, még a Minorra se jutottak ki. A honfitársak közül az AGO és a PRiDE viszont igen, lassan a Kinguin nem lesz benne a Top3 lengyel csapatban?

Kár, hogy nem láthatjuk: MICHU

Sokak szerint a VP következő vezére lehet, mostanában azonban keveset bizonyít ebből. Megnéznénk lassan egy Majoron, mit tud mutatni a legmagasabb szinten!

CLG: Az amerikai Minor legmeggyőzőbb csapata voltak az első 3 napban! Veretlenül nyerték a csoportot, a felső ági döntőben viszont valami eltört. Kikaptak a Liquidtől, aztán alsó ágon a Misfits-től is, akiket a csoportkörben már egyszer megvertek.

Kár, hogy nem láthatjuk: nahtE

Sokak szerint a jövő USA-játékosa lesz, de a CLG-ben erre kevés esélye lesz. Egy jó Major szerepléssel felhívhatta volna magára a figyelmet, egyelőre azonban bukta a nagy esélyt.

Luminosity: A Világranglistán már a Top20-at ostromolják, az amerikai mezőnyben szép lassan Top csapattá növik magukat. Az EPL-ben és ECS-ben egyaránt a továbbjutás szélén lavíroznak, újabb brazil sikersztorit teremthettek volna.

Kár, hogy nem láthatjuk: SHOOWTiME

Se az SK-nak, se az Immortals-nak nem kellett, itt lett volna az esély megmutatni, nélkülük is megcsinálja a matricát magának. Nem sokon múlt, de egyelőre marad a “majd jövőre”.

Immortals: Major döntős együttesről beszélünk, menő logó, rengeteg szurkoló, de ezúttal a Minorra se jutottak ki. A legjobb játékosok elhagyták már a süllyedő hajót, egyedül steel nem kelt még el az aranycsapatból.

Kár, hogy nem láthatjuk: steel

Egyértelműen többre hivatott, de hiába szabadon igazolhat, erre a Majorra nem igen jut már ki. Pedig azok az interjúk Krakkóban, imádni való figura!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva