Counter Strike

Elképesztő izgalmak és egy brutális feltámadás: 8 között a Nice Gaming


A magyar csapat ennél kiélezettebb meccset nem is játszhatott volna a Bpro ellen. 1:1-nél az utolsó pályán csak a hosszabbítás döntött!

Nagyon nem irigyeltük tegnap este, aki fogadott a magyar csapat meccsére és élőben nézte az eseményeket!

Az első pályán ugyanis már 13:6-ra is vezetett a Bpro, egy hatalmas zakó esélye is benne volt a dologban. Végül a Nice Gaming bemutatta, milyen comebackre képesek, ha odateszik magukat. Zsinórban 6 kört húztak, ám 13:12-nél megakadt a tudomány.

A hátralévő 4 kör alatt kétszer is úgy buktak kört, hogy 2v1-ben afterpalnt védték a C4-et.

Forrás: HLTV

A második map, a saját választású Mirage már szebben alakult, 12:3-as Terror félidővel indítottak Sebiék. A második félidőben kicsit magukra húzták a Bpro-t, de a vége még így is kényelmes 16:10 lett a magyaroknak. Jöhetett a mindent eldöntő harmadik pálya!

Forrás: HLTV

Ami bár a Nice Gaming nyerte a késkört, mégsem indult túl jól. 6:0-val kezdtek a bolgárok, a félidőre pedig 11:4-re húztak el. És akkor terrorban egyszerűen csoda történt, nincs rá jobb szó.

Előbb csak a döntetlen, aztán hosszabbításban a győzelem is meglett a magyar csapatnak! Camper az utolsó körben nem tudjuk eldönteni, hogy stílusos, vagy pofátlan volt azzal a magozóval, de a 4K az 4K!!! 19:15 lett a pokoli versenyfutás vége:

Ezzel a Nice Gaming a legjobb 8 közé lőtte magát a CEVO rájátszásában. Következő ellenfelük a spanyol Movistar Riders lesz, természetesen magyar adással egybekötve!

A magyar közvetítés többször átlépte az 1000 fős nézői számot, jó volt látni, hogy ennyien drukkolnak a srácoknak!

Szép volt fiúk, még sok ilyet izgalmas győzelmet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva