Counter Strike

JasonR lassan hivatalosan is wallbang király és CS:GO matematikus lesz


Így kell tökéletesen felhasználni a csapattársaktól kapott infót! Jött a call, hogy szellőzőnél boostolnak, az AWP odalőtt kétszer. CSAK kétszer!

JasonR wallbang húzásai már eddig is ámulatba ejtettek minket. Hiába nerfelte a Valve a “bodyy wallbang” néven elhíresült pozíciót Cache-en, JasonR továbbra is akkor lövi meg, amikor akarja!

A bodyy wallbang továbbra is él és virul, mutatjuk hova és mikor kell lőni! – gamer.hu

Cache inkorrekt falonátlövését elméletileg javították a fejlesztők, de jasonR élő adásban mutatta be, még mindig át lehet lőni terror kezdőről. JasonR beáll a tökéletes poziba, becélozza a redőny szélét és 1:49-nél meghúzza a ravaszt. Steel meg kiesik a túloldalon, meg is van az entry! Tessék gyakorolni és használni, amíg még működik.

Ez persze egy begyakorolt pozi, ráadásul a kör elején még az is kiszámítható, mikor kell meghúzni a ravaszt. A mostani mutatvány azonban már egy gyors reagálás eredménye, ennélfogva ezerszer durvább is!

Jön a csapattárstól az infó, hogy próbálnak felrakni egy embert szellőzőbe, JasonR pedig ráfordul, és kétszer meglövi a falat.

Elsőre kicsit magasabbra tart, hogy a tornyozók közül a felsőt lője el, aki elbújhatna a szellőző járatban. Aztán lejjebb húzza a célkeresztet, hogy az őt fölpakoló társ se ússza meg. Mestermunka a javából, amit kb 0,1 másodperc alatt számolt ki JasonR professzor az infó után.

via GIPHY

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva