Gaming

Pistinél nagyon betalált a Wolfenstein! De ennek a nézők ugyanúgy örültek


Rég nem élvezett ennyire egy játékot sem, mintha neki találták volna ki az egészet! Nagyon bejött neki a The New Colossus, és nekünk nézőknek is!

Egy stream akkor működik, ha a streamer is élvezi a játékot. Ez egy olyan igazság, amit sokan elfelejtenek a pénz és hírnév bűvöletében, de a legjobbak soha! Ezért ők a legjobbak! Ennek bebizonyítását a Wolfenstein maximálisan lehetővé tette, hiszen Pisti a játék minden percét szinte megélte, nemcsak eljátszotta. Ezáltal sokkal jobban bele tudta dobni magát a sztoriba, mint más játékoknál!

Pisti talán még soha nem játszott egyetlen játékot sem ekkora fanatizmussal, és ennek hála nagyon működött az egész! A Wolfenstein teljesen ámulatba ejtette, imádja a sztorit, a  gameplay-t és a játék stílusát is. A videók alatt szinte előre tudta, mi lesz, annyira benne van a világban! Természetesen ezzel nincs egyedül, az új Wolfensteint szinte mindenki szerette! Például az ilyen jelenetekért:

A sok szép pillanat mellé persze becsúszott egy-két perc rage is, de milyen játék az ahol Pisti nem ragel? A nézőknek viszont ez is pozitívum, ugyanis jó hallgatni, ahogy Pisti szidja a nácikat! Vagyis inkább a náci korlátmérnököket, vagy miket:

Sok órányi remek gameplay-t köszönhetünk a Wolfenstein II: The New Colossus-nak, reméljük a jövőben is lesznek hasonló magas színvonalú játékok! És hasonlóan élvezetes streamek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva