Counter Strike

Törzsi Maori tetoválás mentén született meg az új CS:GO skin család


Összesen nyolc fegyverre került fel az új-zélandi őslakosok jellegzetes motívumát megjelenítő minta, ráadásul remek színekben.

A CS:GO skinek úgy tűnik követik a divatot! Persze itt most nem Gucci skinekre kell gondolni, hanem a mindennapi élet egyre népszerűbb motívumait, melyek szép lassan bekúsznak ide is.

Például a Maori szimbólumok, melyek manapság az egyik legnagyobb tetkó őrületnek számítanak!

Forrás: Google

A stílus kedvelőinek tehét jó hír, hogy ez a vonal már a CS:GO világát is megihlette. A hasonló stílusjegyeket hordozó fegyverek egy külön gyűjteményben pihennek a Műhelyben, és várják, hogy felfedezze őket a Valve.

A változatosságra mondjuk lehet egy kis panasz:

  • Nagyobb kaliberek közül az egész gyűjtemény legszebbje, az M4A4 található benne. Illetve itt van az M249 is, csak nem tudjuk minek.
  • SMG-k közül csak a PP-Bizonra készült, pisztolyok azonban akadnak szép számban.
  • USP-S, P250, CZ75, Tec-9, és Five-SeveN is található a kollekcióban. Közülük talán az USP a leginkább letisztult darab, amin a Maori jegyek is szépen látszódnak.

Őszinték leszünk, egy ilyen M4A4 + USP-S kombót azért el tudnánk viselni a kezünkben!

Főleg azért, mert addig jó, amíg a CS:GO tetoválások a fegyvereken vannak, és nem az embereken:

Menő és kevésbé menő CS:GO tetkók: Dust2-től pashabiceps arcáig – gamer.hu

Van aki kedvenc csapatának logóját, van aki egyenesen kedvenc játékosát varratja magára. Őrült tetoválásokban a CS:GO játékosoknál sincs hiány! CS:GO-val kapcsolatos tetoválást sokféleképpen szerezhet az ember. A legmenőbb az, ha valaki saját karrieréből választ egy emlékezetes szimbólumot. Vagy egyenesen az ő lövéséről mintázott graffitit varratja magára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva