Fifa

Bárcsak minden ügyfélszolgálat ilyen lenne! – EA Help


FIFA 18-as kérdésünk volt, a support pedig annyira jófej volt, hogy ledöbbentünk.

Rengetegen játszunk nap mint nap a Battlefield, FIFA, vagy Need for Speed bármelyik tagjával. Ezek, és még sok más cím mögött egy amerikai óriás kiadó, az EA áll.

Természetesen ehhez egy hatalmas support is jár, dedikált oldallal és rengeteg, régiókra osztott támogatóval.

Sajnos a magyarországi támogatás megszűnt, de…

ettől függetlenül számunkra is ugyan úgy elérhető, csak angolul kell kommunikálnunk. Aggasztóan hangzik a nyelvtudás hiányában? Nem kell aggódni! Meg amúgy is, hihetetlenül jófejek a támogatók.

EA Help

Felkerestem a mai nap az EA support oldalát, hisz kissé fusztrálóvá vált a folyamatos kapcsolódási probléma, hogy nem telik el hét disconnect nélkül.

Miután lezongoráztam az alap köröket, 1 percet kellett csak várnom a support megérkezésére!

Kissé negatívan álltam a dologhoz, attól tartottam, hogy egy nagyon hivatalos beszélgetés végén le leszek rázva, esetleg kapok 1-2 jó tanácsot. Leírtam mi a problémám, hogy a Squad Battles játékmódban rendszeresen kapok ki 3-0-ra, mivel akár csak másodpercekre, de megszakad a kapcsolat a szerverre, ez által pedig instant vereséget szenvedek el.

Ekkora lepődtem meg először, jött a válasz:

“my controller would be in the trash can now”

A kontrollerem már a szemetesben landolt volna” – majd hosszasan tovább taglalta, hogy ő bizony mennyire nehezen viseli a hasonló csatlakozási problémákat, és iszonyatosan sajnálja, hogy én is tapasztalom ezeket a nehézségeket.

Ez után Patrick (így hívták az operátoromat) megnyugtatott, hogy természetesen megpróbál, ha csak egy kicsit is kárpótolni engem, és egy kis meglepetést helyez az accountomra.

“I would be glad to give you 2 premium gold pack untradable, I know it does not suffice the lost, but its not a replacement for the coins and points, I just really want to give you this and its better than nothing”

A beszélgetés egyébként nagyjából olyan volt, mintha egy régi cimborámmal beszélgetnék…egy kocsmában, egy korsó sör mellett.

Túlságosan laza lenne a stílus?

Nem gondolom. A kiadók is rájöttek, hogy sokkal könnyeb szót érteni a játékosokkal ha inkább a barátaink, mintsem egy szemben álló fél. Biztosan vagytok néhányan, akiknek rossz tapasztalataik is vannak különböző kiadók különböző támogatásával, azonban kár ezért előítéletesnek lenni az ügyfélszolgálaton dolgozókkal.

Úgy gondoltam ér ez a sztori annyit, hogy megírjam nektek. Ha egy jót mosolyogtok azért, ha pedig ezek után meritek majd felkeresni őket, akkor azért. Szerencsére a Ubisoft és a Blizzard is odateszi magát, náluk is klasszis a támogatás, higyjétek el nekem! Steam? Haló?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva