Counter Strike

Ez már nem volt annyira szoros, a Nice Gaming alsó ágra esett


A legjobb 8 között rosszul sült el a bevállalós vétó, a decider pályán szinte esélytelen volt a magyar csapat. Van még remény, marad a vigaszág.

A CEVO 13. szezonjának rájátszásában a Nice Gaming egy parádés első fordulós győzelem után egy kevésbé bravúros meccsen kikapott a spanyol Movistar Riders-től. A vétózás szabályai talán ezen a versenyen bírnak a legnagyobb random faktorral egy Bo3 esetében. Jön ugyanis 1-1 ban a csapatoktól, aztán 1-1 pick és végül a maradék 3 map közül random sorsolják a decidert.

A Nice Gaming Top8-as meccsén Mirage és Inferno mellett Nuke maradt bent az utolsó 3 pálya között, és a balszerencse ki is dobta!

Tény és való, hogy ezen a szinten minden mapra készen kell állnia egy csapatnak. De az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Mirage és Inferno százszor jobban ment volna, mint a végül 16:5-re végződött Nuke. Pedig skillben egyenlőek voltak a felek, ez az első két mapon jól látszott. De a decideren az döntött, ki mennyire ismeri a mapot, mennyit gyakorol rajta.

Hiszen még CT-ben is kezdhettek a magyarok, sőt még a pisztoly kör is az övék lett! A végére mégis csak 4 kört lőttek össze:

Forrás: HLTV

A folytatásban tehát marad az alsó ág, ahol már nem lehet hibázni. Következő ellenfelük a dán roughtimes és a török Orion győztese lesz! Vélhetően csak a jövő héten, hiszen azt a meccset még le se játszották:

Forrás: CEVO

A srácok szerint a decideren esélyük sem volt, ezt a meccset 2:0-ra kellett volna nyerni. De Cache elfáradt a végére, pedig a kezdés tényleg biztató volt. Amikor 3:2-nél lehozták az ECO-t és utána egy ingyen körrel 5:2-ig felmentek, már sokan dörzsölték a tenyerüket a győzelemre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva