Counter Strike

Valaki magyarázza már el, hogy lehet ilyen mázlista a C9 és Skadoodle?!


A Cloud9 AWP-se full ECO körben, alappisztollyal lőtt el három kevláros embert. Akik semmit sem tehettek ellene, mert mindez füstön keresztül történt.

Előszeretettel hangoztatjuk, hogy a CS:GO egy skill alapú FPS játék, ahol a szerencse szerepe minimális. Aztán látunk egy ilyen videót, aminek persze van köze az ügyességhez, de igazából akkora életmakk, hogy már fáj.

Skadoodle valószínűleg maga sem gondolta, hogy ez a kör lesz élete ECO-ja, erre lő egy ilyen triplát.

A kör végül nem lett meg, és a győzelem is csak neccesen. 16:14-re húzta be Infernót a Cloud9. A második map már tükörsima 16:8 volt, ezzel a C9 megnyerte az USA csapatok számára kiírt WESG selejtezőt.

Forrás: WESG

És ha már mázli, érdemes megnézni a nevezőket! A Cloud9-tól egyébként piszok nagy húzás volt tarikot és RUSH-t igazolnia! Szerencséjükre a versenytársak nem így gondolkodtak, így most isszák a levét! Mert a CS:GO történelem legnagyobb díjazású tornáján így több előnyt is élveznek a riválisokkal szemben:

  • Begyakorolt lineuppal indulhatnak a versenyen, amit például egy Na’Vi, egy FaZe vagy mondjuk egy mousesports sem tehet meg a játékosok vegyes származása miatt!
  • Szinte egyeduralkodók maradtak az USA mezőnyben, mert a Liquid, a CLG és a Misfits is játszik kanadai playerekkel, így teljes csapattal nem indulhatnak az USA kvalin.

Az amerikai döntő már durvább lesz, ott 12 csapatból csak 2 jut már tovább. De őszintén szólva csoda kellene hozzá, hogy ne az SK – Cloud9 duó legyen a két szerencsés.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva