Counter Strike

10 Major legenda és 5 Major döntős, akik eltűntek a süllyesztőben


Nem csak saját matricájuk van a játékban, de legendaként korábban a világelit részének számítottak. Fájdalmas névsor, sok letűnt karrier egy helyen.

Egy Majorra kijutni már önmagában nagy szó. A világ 16 legjobb CS:GO csapatából egyiknek a tagja lenni, szinte minden játékos álma! És nem, nem csak a Major matrica miatt! Ez a státusz komoly jelentést hordoz, de sokan még ez után is el tudtak tűnni. Jöjjön most 10 nagy hiányzó a Major legendák törtélem könyveiből, és mellettük még 5 Major döntős, aki szintén eltűnt mostanra.

jkaem: a norvég játékos 4 Majoron is járt, a 2015-ös DreamHacken elődöntőig jutottak a G2-vel. 2017-ben aztán eltört nála valami, kitették a csapatból viselkedése miatt. Legutóbb a team dignitas-ban játszott, de 2017 novemberében onnan is kirúgták.

Forrás: Steam

kucher: 5 Majoron is járt, ebből háromszor legenda is lett. Az ukrán játékos az Astana Dragons, majd utódja a HellRaisers színeiben érte el legnagyobb sikereit. 2016 óta nem igen talál magának erős csapatot, jelenleg a forZe ötösével próbálkoznak.

KQLY: talán a legcsúnyább sztori, 3 Major és két legendává válás után lebukott csalással. Az LDLC játékosaként két körön múlt, hogy nem győzték le a NiP-et és jutottak döntőbe a 2014-es kölni Majoron. Újabban a Vexed Gaming játékosa, de nevén a közösségben örök foltot ejtett a csalás.

Maniac: 5 Major alatt 3 legendás szereplés, és egy kettétört karrier. A svájci játékos otthagyta pszichológusi munkáját Svájcban, hogy még több időt tudjon a játékkal foglalkozni, majd 2 verseny múlva kirúgták. Azóta messze került az élmezőnytől, az LDLC tagjaként a legutóbbi Minorra se jutottak ki.

Forrás: Steam

shara: Két Major, az elsőt még csak beugróként, a másodikat már teljes értékű FlipSid3 tagként. És itt már legendává is vált Blad3 kezei alatt, majd jobb lehetőség érkeztével amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen el is küldték. A spray’n’pray játékosaként újabban sok babér nem terem neki, de ezt az esést a kölni Majoron sose felejtjük el neki!

SKYTTEN: június óta nincs csapata, legutóbb a FLASH-féle Defusekids-ben látták. Pedig nem így indult ez a CS:GO karrier, a legelső Majoron egyből Top8-ba jutottak az LGB-vel. Később megfordult az SK-ban és a KINGUIN-ben is, jelenleg nem csapatozik aktívan.

spaze: a Gambit világhódító útjának egyik építőköve volt. 2016-ban Kölnben, mikor először vált Major legendává a csapat, ő is ott volt az ötösben. A Gambit után kisebb orosz csapatokkal próbálkozott, jelenleg az EPG állandó beugrója.

starix: 5 Major alatt háromszor lett legenda. Ez már a sokadik ilyen szám a listában, lehet ez valami rossz ómen! A Na’Vi játékos a gamer széket edzői pozícióra cserélte, ám a coach szabály kinyírta ezt a vonalat. Visszament játszani, legutóbb a Spiritben tengődött, komolyabb eredmények nélkül.

troubley: jogos a kérdés, hogy ő meg ki? Pedig a német játékos 2 Majoron is járt, és egyszer legenda lett a PENTA-val. 2015 óta nem játszik aktívan.

zqk: ő sem cseng túl ismerősen, pedig komoly csapatban tolta! Egy Major, egyből Top8 a Keyd Stars játékosaként. Lényegében ő volt coldzera elődje FalleN, fer, boltz és steel oldalán! Újabban az emberhiánnyal küzdő Immortals játékosa.

Végezetül pedig öt név, akiket vélhetően senkinek sem kell bemutatni! Mindannyian Major döntőig jutottak, közülük hárman meg is nyerték azt. Újabban viszont nagyon távol vannak az elittől, csak árnyékai korábbi önmaguknak, ha játszanak egyáltalán!

  • Hiko (jelenlegi csapat: Rogue)
  • Devilwalk (jelenleg csapat nélkül)
  • Fifflaren (2014-ben visszavonult)
  • Pronax (jelenleg cserepadon ül a GODSENT-ben)
  • kioshima (jelenleg a FaZe inaktív listáján pihen)

Nagyon ide kívánkozik a klasszikus idézet: “Kár érte, kiváló ügynök volt!”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva