Counter Strike

Döntetlen a G2 ellen, már csak egy módon juthat tovább a HellRaisers


Az ESL Pro League európai csoportkörébe elérkezett az utolsó fordulóhoz. DeadFox a továbbjutás szélén áll csapatával, nem reménytelen a helyzet.

A legutóbbi fordulóban nagyon kellett volna a győzelem a G2 ellen, hiszen 2:0 esetén a HR várhatta volna nyugodtabban a folytatást. A Bo2 előtt a G2 csak 4 ponttal állt jobban, így két winnel és az érte járó 6 ponttal megelőzte volna őket a HR.

Az első pályán ennek tudatában keményen odatette magát az ukrán tulajdonú csapat, még azokat a köröket is lehozták, amit nem lett volna szabad.

A franciák nagyon kényelmesre vették a meccset, a HR viszont ezerrel pörgött. Főleg ISSAA volt húzóember, aki végül 26 kör alatt 28 fraget és körönkénti 100+ sebzést pakolt.

Forrás: HLTV

A második mapon ha létezik ilyen, ISSAA csak még keményebb lett, a társak ezúttal azonban nem tudták tartani a lépést. Az első félidő végén a G2 zsinórban 8 kört nyert, ami megpecsételte a meccs további alakulását.

Forrás: HLTV

A 2:0 tehát nem jött össze, így a csapatok között pont ugyanúgy 4 pont maradt a különbség a G2 javára. Ha a HR nyerte volna Cobblestone-t is, most ők vezetnének 2 ponttal. És nem mellesleg továbbjutásra állnának.

Forrás: HLTV

Akárhogy nézzük, itt már nem maradt sok esély. Az utolsó fordulóban meg kell verni a GODSENT-et 2:0-ra, ezzel indul minden!

A G2-nak pedig ezalatt mindkét meccsen veszítenie kellene a már fixen továbbjutó fnatic ellen. Vagy a NiP-nek kellene megtennie ugyanezt az EnVyUs ellen, akik már biztosan nem juthatnak ki.

Tulajdonképpen tehát egy kérdés maradt csak az utolsó fordulóra: előz-e a HR vagy sem? És ha igen, kit sikerül maga mögé szorítania? 6 csapat továbbjutása már biztos, a maradék 2 helyért a NiP, G2 és HellRaisers hármas öli egymást. De az végül egyik csalódottan úgyis kiesik, ehhez sajnos a HR áll legközelebb.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva