Gaming

Új hősök, új pályák: nézd meg a For Honor legfrissebb újdonságait!


Jövő héten indul a negyedik szezon, az újdonságok ezúttal sem maradnak el.

Az elmúlt napokban ismételten felhívta magára a figyelmet a Ubisoft multiplayer akciójátéka, a For Honor, hiszen újabb ingyenes hétvégét hirdettek. A próbaidőszak már elstartolt, így ha érdekel a játék, már töltheted is az ingyenes változatot!

INGYENES HÉTVÉGE: For Honor

A “veteránok” számára is lesz újdonság hamarosan, hiszen november 14-én, kedden indul a Season IV: Order & Havoc, amely szokás szerint több újítást is hoz majd. Ezekről tudunk mutatni most nektek néhány videót!

Ahogy előzőleg, úgy most is két új pályával bővül a felhozatal: ezek a Market Town és a The Gauntlet lesznek, íme egy-egy rövid bemutató róluk.

Az új pályák mellé új játszható hősök is érkeznek. A Shaman (Viking Assassin) egy szekerce és egy tör segítségével vihet be gyors halálos sebeket, az Aramusha (Samurai Hybrid) pedig dupla katanával kaszabol majd.

Az említett tartalmak mellett egy “félig” új játékmódot is kapunk. Immáron “élesben” is elindul ugyanis a Tribute Mode, amely 4v4 összecsapásokat kínál majd, melyek során három különböző buff megszerzése lesz a cél.

Hamarosan tehát indul a For Honor negyedik szezonja, aki pedig szimplán csak ismerkedne, az mindenképpen használja ki az ingyenes hétvége által nyújtott lehetőséget!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva