Counter Strike

Megvolt az új Game Agents lineup első hivatalos meccse, koloRRR az MVP


A VreeCase Cup kiesési rangadóján az orosz Space Jam volt az ellenfél, FLEAV az ICL-ről nyomta le a meccset.

Mit csinálsz akkor, ha hétvégén egy baráti mix tagjaként LAN-ozol, de közben online official van a rendes teammel? Nem is kérdés: lejátszod az online meccset a kiabálós LAN-ról! A csapatnak ugyanis minden lehetőséget meg kell ragadnia az éles meccsekre a felkészülés során, a WESG EU döntő előtt két héttel cseréltek ötödiket:

Barcode nélkül folytatja a Game Agents, már meg is van az új ötödik – gamer.hu

A WESG európai döntőjére készülő magyar lineup cserére szánta el magát, Barcode nem utazik Barcelonába! A Game Agents már javában készül WESG döntőre, a nagy ráfeszülésben aztán hirtelen még egy cserét és egy analystot is beújítottak a csapat mellé! Barcode teljesítményével ugyanis nem volt elégedett a csapat egy része, így cserére szánták el magukat.

A Game Agents új ötöse most először lépett pályára hivatalos meccsen, a látottak alapján ígéretes a lineup. A Vreecase Cup második szezonjában a D csoport kiesési meccsén szép és összeszedett játékkal győzték le 16:13-ra az orosz Space Jam együttesét.

Forrás: HLTV

A meccs embere a Game Agents AWP-se, koloRRR lett, mögötte pedig egyből ott látjuk ZEN-t. Úgy tűnik jól sikerült a beilleszkedés, és máris van egy erős mapja a csapatnak Barcelonába. FLASH és aktuális együttesei mindig is jók voltak Mirage-on, úgy tűnik ez alól a mostani lineup sem kivétel.

CT oldalon 10:5-re nyerték a félidőt, amikor pedig terrorban voltak, teljesen 50/50 volt a meccs.

Ami viszont elsőre szembe tűnik, hogy javításra szorul az új felállásban, az a pisztolykörök fontossága. A WESG formátumát ismerve tele lesz BO1-ekkel a csoportkör, így a pisztolykörök jelentősége óriási lesz.

Forrás: HLTV

A Space Jam ellen belefért, hogy mindkét pisztolykört az oroszok nyerték, de Barcelonában már nem fér majd bele. Ingyen hat kört adni az ellenfélnek hatalmas luxus!

Kicsit más lett volna ez a meccs is, ha behúzzák a pisztolyköröket és sima 16:7-re lemossák az ellenfelet.

A kiesési rangadó túlélése után jöhet a decider az EPG ellen, ahol olyan nevek jönnek majd szembe mint a Gambit Major legendás csapatából ismert hooch és spaze!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva