Counter Strike

Ennyit a nagy visszavonulásról, LAN-győztes a Pixel


A csapatból elméletileg plum és DEv is visszavonult, gyakorlatilag pedig alsó ágról végigverték Magyarországot az ICL 40 alatt.

AZ ICL 40 egyik nagy visszatérője volt a Pixel, akik a DEv, plum, bodito, bzt és Aaron felállásban érkeztek a LAN-ra. Az egyszeri néző számára nosztalgia LAN-nak is tűnhetett, hiszen magánéleti okokra hivatkozva plum nemrég inaktívba tette magát, DEv pedig immár századjára is visszavonult.

Azt azonban kevesen tudták, hogy ez kb csak a WESG körül pár napig volt így, a srácok ezerrel praccoltak azóta is, és készültek a visszatérésre.

Az ICL 40 alatt aztán be is mutatták, mit is gyakoroltak hetekig! A csoportkörből simán továbbjutottak, és bár a ROG Warriors alsó ágra küldte őket, de csak bejutottak a Top8-ba.

Innen pedig egy gázfröccsel meg sem álltak a döntőig! A Team Plague két mapon összesen 7 kört hozott ellenük, aztán elverték 2:0-ra az uNleashedet is. Jöhetett a ROG Warriors elleni visszavágás a Top4-ben, majd az alsó ági döntő a positive vibe$ ellen!

A Bo3 nagydöntőben a Nice Gaming volt az ellenfelük, de szorosnak ezt a meccset se nagyon mondanánk. Az első pályán nagyon összeállt a Pixel védelem, Cobblestone-on lerakóig is alig jutott az N6. A Pixelnek egyszer kellett csak bomba hatástalanítással nyerni, be se engedték őket site-ra:

A félidő 12:3-as eredménnyel zárult, de a végére megérkezett a Nice Gaming is a meccsbe. Sokat már nem tudtak szépíteni az eredménye, de legalább 15:5-ről még nyomtak egy mini-comebacket 16:10-ig.

A második map Cache volt, ahol megint CT-ben kezdhetett és megint nagyon elhúzott a Pixel. 10:5-ös félidő után nem is lehetett kérdés, pár kör múlva meglesz az ICL 40 győztese.

15:7-ig bírta a Nice Gaming, a Pixel tehát bemutatta, hogy kell két játékos visszavonulása után lemenni LAN-ra, és megnyerni azt!

A két napos playoff alatt öt Bo3-at nyertek, mindet 2:0-ra, mapot se hoztak ellenük, még a döntőben sem.

Gratulálunk a győzteseknek, és minden résztvevőnek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva