Counter Strike

61 napja jelent meg a legutóbbi CS:GO láda, akár holnap itt lehet a következő


A november-decemberi hónapokban eddig még minden évben jelent meg új láda, ez alól 2017 sem lehet kivétel!

Mióta bejöttek a skinek a játékba, összesen 25 láda jelent meg a CS:GO-ban. Küszöbön áll tehát egy 26. is, ami remélhetőleg ismét tele lesz sok-sok szemet gyönyörködtető és pénztárcabarát fegyverkinézettel. És hogy közeli az a 26. láda, azt ebből a táblából olvashatjuk ki!

Íme az eddig megjelent összes láda, kiadási dátummal együtt. Valamint a napok számával, ami két láda megjelenése között eltelt.

Forrás: p337

Ez alapján nem is kérdés, miért vagyunk biztosak egy új ládában, még 2017 során. Sőt, lehet már holnap!

Ha megnézzük az eddig megjelent 25 láda kiadási dátumát, láthatjuk hogy eddig 124 nap volt a legtöbb. 100 fölé csak 4 alkalommal ment, átlagban 60 nap volt, amit új láda nélkül kellett töltenünk.

Ez a szám a cikk írásának időpontjában 61 nap, ennyi telt el a listából valamiért kimaradó Spectrum 2 megjelenése óta.

Továbbá azt is érdemes megfigyelni, hogy novemberben és decemberben eddig még minden évben jött új láda. Legkorábban november 6-án, legkésőbb december 18-án.

Ez alapján tehát 2017-ben még mindenképp érkeznie kell egynek, méghozzá mostantól számított egy hónapon belül!

Könnyen lehet azonban, hogy akár az elkövetkező napokban megkapjuk azt a bizonyos ládát! Hiszen a Hydra Operation lezárultával szinte kötelezően érkezik majd egy UPDATE a CS:GO-hoz. Ebben a két legnépszerűbb Operation pálya és a legnépszerűbb új játékmód is állandó jelleggel a CS:GO-ba kerül. És ha már úgyis kigurul egy UPDATE, miért ne jöhetne vele egy láda is rögtön?!

Ma zárul az Operation Hydra! 99%-ig biztos, hogy ők lesznek az új MM pályák – gamer.hu

Az Operation meghosszabbításakor bejelentették, a két legnépszerűbb map állandó jelleggel is a játékban maradnak. Jelenleg ez a kettő vezet: Amikor szeptember végén bejelentették, hogy meghosszabbítják az Operation Hydra időtartamát, egyéb jó híreket is kaptunk a Valve-tól. Például, hogy belenyúlnak az MM pályák megszokott listájába!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva