Counter Strike

Ma zárul az Operation Hydra! 99%-ig biztos, hogy ők lesznek az új MM pályák


Az Operation meghosszabbításakor bejelentették, a két legnépszerűbb map állandó jelleggel is a játékban maradnak. Jelenleg ez a kettő vezet:

Amikor szeptember végén bejelentették, hogy meghosszabbítják az Operation Hydra időtartamát, egyéb jó híreket is kaptunk a Valve-tól. Például, hogy belenyúlnak az MM pályák megszokott listájába! Az Operation két legnépszerűbb mapját beteszik, a mostaniak közül pedig a két legkevesebbet látogatott mapot kiveszik!

November közepéig meghosszabbították az Operation Hydrát – Ráadásul féláron! – gamer.hu

AWP Dragon Lore-ok esnek a meccsek után, elérhető az első Diamond Cion, kell ennél több? Ráadásul a pályák terén is variálnak, imádjuk! Szuper hírre ébredtünk a ma reggeli UPDATE során, az Operation Hydra záró napja november közepére tolódott, amivel minden idők leghosszabb Operationje lesz. Az új határidő november 13!

November 13-án, vagyis ma zárul az Operation, így lassan eredményhirdetés és új UPDATE várható! Hivatalosan itt derül majd ki, mely pályák kerülnek be, és mik esnek ki.

A legutóbbi 31 nap alapján egy bombás és egy túszos pálya vezet:

Forrás: Reddit
  • Ha átlagot veszünk Agency 28,87%-on, Austria pedig 25,71%-on ül jelenleg. Magasan előzik a többi mapot, az átlag alapján Insertion a harmadik, csupán 16,16%-os népszerűséggel.
  • Ha azonban csak az MM számít, ott nagyon közeli egymáshoz Austria és Insertion, ekkor még lehet keresnivalója az Operation második számú túszos mapjának.

Ne felejtsük el, ezek az adatok, csak az elmúlt 31 nap statisztikái, de mindenképp beszédesek. Nagy valószínűséggel tehát mikor a Valve számot vet az Operation mapok statisztikáival, ezek kerülnek majd be Casual és MM játékmódba, állandó jelleggel!

Hogy mi esik ki, azt viszont megmondani is lehetetlen! Várjuk tehát a közelgő update-et ami bármelyik nap megérkezhet, és az új mapok mellett ugyebár új játékmódokat is hoz majd!

Hiszen nem csak a két legnépszerűbb pálya, de a legnépszerűbb új játékmód is bekerül az Operationből!

Erre vonatkozó statisztikák azonban egyáltalán nincsenek, ott mindenkinek meglepetés lesz az eredmény. De igazából akár a 2v2, akár a scoutzknivez, akár a weapon expert vagy a war games kerül be: szomorkodni biztosan nem fogunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva