Counter Strike

A CS:GO nem halott confirmed! Őt választották ugyanis az év esport játékának


Mindenkit beelőzött a CS:GO, a legjobb játék mellett 3 személy is díjat kapott. A legjobb kaszter, a legjobb újságíró és a legjobb újonc is CS:GO-s!

Az Esports Industry Awards minden évben győzteseket hirdet a gamer világ kiemelt kategóriáiban. Több, mint 25 díjat osztanak a legjobb élő eseménytől a legjobb játék kategórián keresztül a legjobb játékosokig tényleg minden területen.

A legjobb játék pedig idén minden hiba, minden zúgolódás és minden nehézség ellenére a CS:GO lett! Ez azért is fontos, mert a szakmai zsűri a közösség szavazatait is figyelembe véve hozza meg a végső döntést. 2016-ban is a CS:GO nyert, és idén duplázott!

Vagyis a szakemberek és a community együtt döntött arról, hogy idén a CS:GO volt a legjobb esport játék a világon:

A díjátadó egyik legfontosabb kategóriáján kívül három másik trófea is a CS:GO világában landolt. Ugyanis innen választották ki gaming világ legjobb kaszterét, legjobb újságíróját és PC-s újoncát is 2017-ben.

A legjobb újoncnak HObbit bizonyult, amivel kár is lenne vitatkozni. A Gambittel Major győztes lett, úgy hogy idén játszott élete első Major tornáját! A díjat a CEO vette át helyette, ugyanis nem ért rá elutazni az átadóra, verseny van, nincs mese!

A legjobb újságírónak az elemző videóiről és szakértő munkájáról ismert Thorin nyerte, ebbe se lehet belekötni. A kisujjában van a profi CS:GO, jóslatai általában bejönnek, mi kell még. Mondjuk azt, hogy ő fog nyerni nem tudta megjósolni, eléggé meglepte ugyanis a győzelem:

Az év legjobb kommentárora díjat kaszteri és műsorvezetői munkájáért lényegében együtt, Machine kapta. Tény, hogy nem ő a legfelkapottabb kommentátor, de mindenhol ott van, és akár host, akár kaszter, mindig helytáll, így ő is teljesen megérdemli az elismerést:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva