Counter Strike

Dupla cserét rebesgetnek a NiP-nél: visszavonul f0rest és GeT_RiGhT?


A svéd forgatás ismét ott lóg a levegőben, ezúttal a NiP és a GODSENT lehet a két főszereplő.

A fnatic szekere nem megy rosszul mostanában, online nagyon beton a csapat, LAN-okon egyelőre még nem villantottak. De friss még ez az ötös, van idejük a Majorig is, úgy tűnik arrafelé minden rendben.

Nem úgy a NiP és főleg a GODSENT duónál!

Bár elsőre, ha csak úgy rápillantunk a felszínre, a NiP szintén jónak tűnik. De tényleg csak akkor, ha pusztán a nyers tényeket nézzük. Tartja előkelő helyét a világranglistán, ott vannak az IEM Oakland csoportkörében, bejutottak az ESL Pro League rájátszásába is.

De ha már kicsit is elkezdünk kutakodni, teljesen más képet kapunk a nindzsákról:

  • A világranglista pontok leginkább a meghívások miatt gyűlnek! Az új lineup önerőből ugyanis most először jutott ki komoly LAN-ra az EPL döntővel. Az ESL One New York kvalin kiestek, az EPICENTER-én is, és még a Minorra se tudtak lekvalizni. Ha meghívják őket, akkor persze minden szép és jó. Ott voltak a DH Masters Malmőn, és az ELEAGUE Premieren, más kérdés, hogy meddig jutottak.
  • A már említett IEM Oaklanden tényleg ott vannak (meghívással ugye), de rögtön az első nap után egyelőre nem állnak továbbjutó helyen. A Cloud9 és az EnVyUs közül egyet még fixen meg kell verniük, különben csopipaki lesz a dologból.
  • Az ESL Pro League csoportköre pedig szép-szép, de mégiscsak online, ami sokkal kevésbé mutatja a nagy csapatok valódi erejét. Ha LAN-on, Bo3-as meccseken is Európa 6 legjobbja között lennének, semmi gond nem lenne. De LAN-okra le se jutnak ugye, ha meghívják őket akkor se alkotnak egyelőre nagyot.

A GODSENT-ről pedig ne is beszéljünk, nekik ugyanis közel sincs akkora nevük, mint a nindzsáknak. Így meghívásokról nem is álmodhatnak, nekik még online se megy, teljes csőd a csapat! Mégis, a totális eredménytelenség és csődközeli állapotban znajder ilyeneket képesek kiírni, dennis pedig egyből osztja is tovább!

Forrás: Twitter

Finally, finally, de mi finally könyörgöm?! Az, hogy vége a szezonnak és pihenhetnek? Vagy hogy megmenekülnek a GODSENT-pokolból egy egyelőre topsecret igazolással? de nézzük tovább, mit tudunk még. További érdekes körülmény ugyanis hogy a poszt kiírásakor mindkettejüket bekövette a NiP Twitteren, ami legtöbbször az pletykák melegágya. És gyakran a tényleges szerződések előszele!

Forrás: Twitter

Ha viszont eljátszunk a gondolattal, hogy ketten is érkeznek, egyből felmerül a másik oldal is, kik távoznak?

Drakent semmiképp sem teszik ki, hiszen első számú AWP-sként vadállat, és a pletykák riflerekről szólnak. A többi négy játékos közül viszont kb akárki távozhat!

Leginkább két forgatókönyv létezik a fejekben, attól függően, hogy dennis vállalná-e az általa gyűlölt IGL szerepet esetleges érkezésekor. Illetve hogy a veterán sztárok, GeT_RiGhT és f0rest meddig akarnak még játszani?

  • Ha a veteránok még maradnának, és dennis vállalja az IGL szerepet, akkor érkezik dennis és znajder, távozik REZ és Xizt.
  • Ha a veteránok megunták, akkor mindegy is, hogy dennis vállalja-e az IGL szerepet. Ekkor ugyanis dennis és znajder a f0rest, GeT_RiGhT párost válthatja.
  • Ha a veteránok még maradnának, de dennis nem vállalja vállalja az irányítást, na akkor van nagy baj! Akkor vagy csak egyikük érkezik REZ helyett, vagy kútba esik az egész terv.

Bármit is terveznek a nindzsák, azt vagy az év végén lejáró szerződések után, január elején tudjuk majd meg, vagy az év utolsó LAN-ja, az EPL döntő után.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva