Counter Strike

KQLY te vagy az?! Gla1ve megmutatta, ő is tud coldzerázni


Beakadt a lövés, aminek nem lett volna szabad! Nem is értettük minek ugrál gla1ve a fal mögött, hát ezért!

Az SK vs. Astralis meccset és annak fordulatos alakulását külön cikkben is kiemeltük, nem véletlenül. Nem túlzás azt állítani, hogy az utóbbi idők legfordulatosabb Bo1-e volt.

26 kör, óriási feltámadások, bravúros fordítások és gla1ve csúcsteljesítménye együtt kicsit már sok is volt egyetlen estére!

Mi volt ez a meccs?! Az év feltámadását villantotta az Astralis – gamer.hu

Az IEM Oakland csoportkörében a dánok több hihetetlen comeback-et is bemutattak a világelső SK ellen. Előbb 14:6-ról, majd 18:15-ről álltak fel. Az IEM Oakland hozhat innentől bármilyen meccset, a mi kedvencünk már most megvan. Az SK vs. Astralis összecsapásra gondolunk, ami igazi csemege volt a CS:GO kedvelő közönségnek.

Gla1ve azonban nem csak jó hívásaival és rengeteg fragjével érdemelte ki az MVP címet, hanem egy hihetetlen lövéssel is.

A fulleco-ban érkező Astralis már annak is örült, hogy kevó nélküli P250-ekkel sikerült két fegyvert ellőni FalleN és TACO kezéből. Azt viszont, hogy gla1ve ilyen pofátlanul belője boltz-ot, még ők se gondolták volna.

Mikor gla1ve felvette az AWP-t mindenki arra számított, jön a mentés és a konfliktuskerülés, erre lő egy ilyen jumpshotot. Az ugrás közben történő lövés ugyanis totálisan mákfator, célozni szinte lehetetlen közben.

Kizárólag az ugrás csúcspontján lehet célzott lövésről beszélni, amikor a modell a legmagasabban van. Ekkor ugyanis még mindig nem pontos az AWP, de már nem vészesen rossz!

Ha jumpshot kerül szóba, éppen a mostani gla1ve mészárlás áldozatai, vagyis az SK jut eszünkbe elsőként. Coldzera még graffitit is kapott Mirage-on lőtt négyeséért:

Illetve természetesen KQLY, aki 15:14-nél szintén LAN-on lőtte ezt az “ultimate VAC killt”:

Ha gla1ve lövése nem is ért kört, illetve nem is volt olyan szép vagy fontos, mint az előbbi kettő, a kivitelezés itt is hibátlan volt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva