League of Legends

Eddig ezek a hősök profitáltak a legnagyobbat az előszezonból!


A preseason rendesen megbolygatta néhány hős győzelmi arányát, megmutatjuk kikre volt legnagyobb hatással a változás!

Még alig kezdődött el az előszezon, de a statisztikákban már meglátszik a sok változás és főleg az új rúnák, amelyek teljesen megváltoztatták némely hős hatékonyságát. Az alábbiakban megmutatjuk, mely hősök teljesítménye változott a legnagyobbat a preseason kezdete óta:

 

Yorick volt az egyik hős, aki még egy buffot is kapott az előszezon változásai mellé. A buff miatt a Q képessége most már tornyokat is képes sebezni, ez a buff pedig rendkívül hasznos volt számára, mert ennek segítségével még tovább tudta növelni az amúgy is hihetetlenül erős split push hatékonyságát. A hirtelen jött win rate növekedés azonban valószínűleg nem fog sokáig tartani, mivel a következő patchben sajnos nerfekre számíthat.

Rammus már egy ideje jó (nagyrészt 50% feletti) győzelmi arányt tudhatott magáénak, azonban az új Aftershock rúna segítségével még tovább tudta növelni az eddigi statisztikáit. Az új rúna, plusz a hős amúgy is tankos képességei egy abszolút tank szörnyeteggé változtatták, amit elképesztő nehéz eltakarítani!

Az új rúnák Corki győzelmi arányát is jelentősen megdobták. A Press The Attack Keystone, plusz a Celerity és a Gathering Storm rúnák kombinációja a Sorcery-ágból remekül illeszkednek Corki játékstílusához. Persze van, aki Sorcery helyett a Domination-ből használja a Taste of Blood-ot és a Ravenous Hunter-t, de hát ettől szép az új rendszer, több megoldás is megfelelőnek bizonyulhat. A lényeg az, hogy az új rúnák remekül kiegészítik Corki hibrid játékstílusát, s ez rendesen meglátszik a win rate-en is.

Ezreal visszatért az alsó ösvényre a dzsungelből, s most jobb mint valaha! A Kleptomancy Keystone és a  Future’s Market hihetetlen sokat dobtak Ezreal hatékonyságán. A Cosmic Insight rúna is nagy segítség a lövész számára, hiszen az ebből kapott CD miatt gyorsabban tudja lőni a Mystic Shotokat az ösvényen. Sokan a Perfect Timing-ot használják, hogy egy korai Stop Watch-hoz jussanak, ami sokszor hasznosabbnak bizonyul mint a Biscuit Delivery, de mindkét verzió ugyanúgy működik a hős esetében. Sokan a Sorcery-t választják másodlagosként a Manaflow Band miatt, ami valóban hasznos Ezreal számára, hiszen elég sok manát használ a hős, a rúna pedig lehetővé teszi, hogy ne kelljen annyira odafigyelnünk a manahasználatra.

És végül egy kivétel, Bard. Eddig nagyon úgy tűnik, hogy az előszezon egyik legnagyobb vesztese, ugyanis rendesen negatívan jött ki a változásokból. Most a legalacsonyabb győzelmi aránnyal  rendelkező támogatók között foglal helyet, ami bőven távol állt tőle a preseason előtt. A Bard játékosok többsége a Kleptomancy és a Hextech Flashtraption rúnákat választja, a Font of Life és a Revitalize mellett. A többi support nagyrészt Sorcery rúnákkal jön az alsó ösvényre (Summon Aery, Arcane Comet), amik eddig sokkal hasznosabbnak bizonyultak Bard választásaival szemben.

Ti melyik hősnél vettétek észre a legnagyobb változást?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva