Overwatch

Ne feledjétek: ma indul az ingyenes Overwatch hétvége!


Több mint három napon keresztül bárki kipróbálhatja a Blizzard játékát.

Már megszoktuk, hogy a Blizzard időközönként ingyenes Overwatch hétvégére invitálja a játékosokat, most pedig eljött a következő alkalom: mától egészen a jövő hét elejéig bárki nyúzhatja a Blizzard hero-shooterét! Íme a pontos részletek az akcióval kapcsolatosan:

Mettől meddig tart?

Az ingyenes hétvége itteni idő szerint péntek este 8 órakor indul és egészen kedd reggel 9 óráig tart. Ez azt jelenti, hogy több mint három napotok lesz arra, hogy kipróbáljátok a játékot.

Kép: playoverwatch.com

Milyen platformokon elérhető?

Jó hír, hogy mindhárom platformon lesz ingyenes hétvége: a PC verzió mellett a PS4 és Xbox One tulajok is vásárlás nélkül Overwatch-ozhatnak ezeken a napokon. Fontos azonban, hogy a konzolos verziókhoz szükséges PlayStation Plus, illetve Xbox Live Gold előfizetés a multiplayer miatt.

Hogy tudom letölteni?

Nem nagy ördöngösség szerencsére, de azért leírjuk, mit kell csinálnod.

  • PC – Ha még nincs meg, le kell tölteni a Battle.net alkalmazást, majd belépést (ha nincs azonosítód, akkor regisztrációt) követően az Overwatch ikonra kattintva már mehet is az installálás.
  • PS4 – A PlayStation Store-on az Overwatch Free Weekendre kell rákeresni, ezt kell letölteni a játékhoz.
  • Xbox One – Az Xbox One Store-on az Overwatch: Game of the Year Editiont kell megkeresni, ahol a Free Trial gombra kattintva tölthető a próbaverzió.

Itt az újabb remek alkalom tehát azoknak, akiknek nincs meg az Overwatch: szóljatok a haveroknak is és tiétek az egész hétvége!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva