Counter Strike

Már megint egy ilyen balhé? Az Astralis otthagyta a rendezvényt, megbüntetik őket


Összesen 2 játékos betegedett meg a meccsek alatt, egy hét múlva a saját szervezésű Blast Pro is indul, a csapat úgy döntött, hogy hazautazik.

A csapat az első meccsét a coach-al játszotta, ugyanis device alapból betegen érkezett a versenyre. Az első mérkőzés után az edzőt device ugyan leváltotta, kapott nagyjából 5 percet warmupra és kezdeni kellett. Így magától értetődő, hogy ezt a meccset is elvesztették.

Device-on látszott, hogy valami nagyon nincs rendben, a csapat leggyengébb playere volt az egész csoportkör statjai szerint.

A következő nap a Mongolz és az SK következett, bár mindkét csapatot legyőzték, a csoportból nem jutottak ki. Így miután a Los Angeles-i kórházban azt javasolták, hogy inkább otthon folytassák a felépülést, így is tett a csapat. Ezt nem mi találtuk ki, a csapat tulajdonosának szavait idézzük:

Tegyük tisztába a dolgokat: device már a verseny előtt beteg volt, a repjegyét 2x kellett újra foglani, mielőtt Los Angelesbe utazott volna. 1 órával a második meccs előtt érkezett (az elsőn a srácok a coach-al, zonic-kal játszották le az első mérkőzést) és kapott 5 percet a bemelegítésre. Az első két meccset elbuktuk. A második nap az SK és a Mongolz volt a két ellenfél, device állapota csak rosszabb lett, a kórházban pedig az tanácsolták, hogy utaztassuk haza, gyógyuljon meg. 2017.11.16-án vele együtt utaztam haza, a csapat másik fele ma utazik (2017.11.17). De dupreeh is elkapott valami nyavaját, 3/5 játékost Amerikában hagyni nem opció azok után, amin végigmentek az event alatt.

Elnézést kérünk minden rajongótól és sajnáljuk, hogy nem találkozhatnak velük.

A gond, csak az, hogy a szervezők máshogy gondolták. Ők igenis szerették volna, hogy még ha ki is estek, fussanak össze a fanokkal. Jelenlétükkel emeljék a rendezvény fényét! Hát nem így lett:

A lényeg röviden annyi, a csapat jelezte, hogy az Astralis akkor is hazamegy, ha ezért büntetés is jár. A szervezők pedig közölték, hogy természetesen jár. Úgyhogy hazamentek, a fanoktól bocsánatot kértek, és majd perkálnak az IEM-nek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva