Counter Strike

Sokan azt hiszik, az EC vagy FK nem jelent semmit a Zowie egerek nevében. Pedig de!


Ráadásul nem is akárhonnan ered, mint a tervezők nevéből. Ők pedig mind ismert játékosok, régi motorosok akik monogramjukat adták az egérhez.

Na most akkor lehull a lepel! Ha eddig nem tudtad mit jelentenek a Zowie egerek nevében található dupla betűk, most bemutatjuk az EC, FK, AM és ZA eredetét!

Sokan persze eddig is ismerték a sztorit, ami most Zeus egyik videójában újra felmerült. A Na’Vi irányítójának ugyanis fogalma nem volt róla, mit jelentenek a betűk, pedig ő sem újonc már a CS világában.

Szerencsére Edward felvilágosította, ezek bizony monogramok:

A lényeget orosz tudás nélkül is érhetjük, az FK Filip Kubski, az EC Emil Christensen rövidítése.

Vagyis NEO és HeatoN, a Virtus.pro illetve a NiP két világhírű alakja.

Bizony, az egerek tervezésében részt vevő profi játékosok abban a megtiszteltetésben részesültek, hogy nevüket adhatták az általuk alkotott termékhez. Melyeket mára a legnépszerűbb gamer egerek között tartunk számon!

Van még persze hasonló példa, hiszem az AM is hordoz hasonló jelentést, még ha ezt a sorozatot a már nem is gyártják. Így se az egeret, se névadóját nem ismerik már annyira a mai játékosok, pedig fénykorában talán még az előbb említett két játékosnál is többen rajongtak érte.

Ő Abdisamad Mohamed, vagyis SpawN, aki szintén az SK és NiP vonalon vált ismertté. 2003 és 2005 között az egész világot rommá lőtte 1.6-ban, a WCG-től a CPL-ig mindent megnyertek az SK-val. Van amit többször is, összességében 12-szeres világbajnoknak számít.

És akkor itt van még ugye a ZA, amiről maga a Zowie árulta el, mit jelent. Ez már annyira ezért nem izgalmas, mint a többiek. Simán annyit tesz, hogy Zowie Ambidextrous, semmi monogram:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva