League of Legends

Riot: “Darius és társai buffra számíthatnak a jövőben!”


A bruiserek messze nincsenek a legjobb pozícióban jelenleg, viszont Riot Meddler azt állítja, a változás szele megindulóban van!

Az előszezon hozta újítások a legtöbb pozícióban változást hoztak. Volt ami pozitív, ám volt ami negatív irányba indult, ez utóbbi igaz a felső ösvényen tanyázó bruiserekre. Viszont ez úgy tűnik a jövőben javulni fog, ugyanis a Riot változást ígér!

A bruiserek olyan harcosok, akik képesek masszív sebzést osztani, miközben ők maguk is képesek felfogni egy-két keményebb csapást. A snowball technikából kiválóan megélnek és akár csapatkompozíciókat is képesek egyedül feltartóztatni addig, amíg csapattársaik segítségükre nem lesznek. A probléma ezzel a kategóriával jelenleg annyi, hogy nincs olyan rúnakombináció, amit effektíven használni tudnának. Persze vannak olyan lehetőségek, amik működnek, de egyik sem kiváló rájuk, így pillanatok alatt távol találták magukat a metától.

A karakterek helyzete olyan szomorú jelenleg, hogy egyenesen Riot Meddler szólalt fel az ügyükben:

“Minden bruiser megszenvedi jelenleg a League of Legends új környezetét, főleg azért, mert olyan képességeket kölcsönöznek az új rúnák, amiket nem igazán tudnak kihasználni a játékmenetükben. Itt van például a támadási sebesség. A Precision-ág ezért nem effektív opció nekik. Ráadásul a többi ágazattal sem tudnak mit kezdeni, így most azon vagyunk, hogy áthidaljuk ezt a problémát. Lehetséges, hogy új rúnalehetőségeket vezetünk be az előszezonban, vagy összességében felbuffoljuk a bruiser kategóriát a jelenlegi színvonalra.”

A fejlesztő külön kiemelt három karaktert, akit feltétlenül érinteni fog a jövőben a módosítás. Riven, Darius és Camille biztosan benne lesz abban a csoportban, akik a jövőben erősebbé fognak válni. Hogy ez egy új rúna miatt fog történni, vagy mert az alapadataikat az egekbe buffolják, hogy több rúnalehetőség közül tudjanak választani, még nem tudni.

Egy teljesen új rúna, vagy Keystone bevezetése egyáltalán nem lehetetlen Meddler szerint, sőt, ez terve volt alapvetően a Riotnak, hogy az új változtatásokkal egy olyan rendszert hozzanak létre, ami könnyűszerrel alakítható és bővíthető. Bár valószínűleg az említett bruiserek mindezek előtt buffban fognak részesülni.

Mindenképpen figyelni kell a jövőben a PBE-re érkező frissítéseket, főleg az említett három karakter mainjeinek, ugyanis a fejlesztők bármikor előrukkolhatnak valami megoldással, hogy újból mérvadó kategóriát teremtsenek a bruiserekből. Specifikus információt tehát még nem tudunk, viszont vagy így, vagy úgy, de biztosan érkezik a buff a jövőben legalább a trióra.

Szerintetek is elkél jelenleg a buff erre a három karakterre?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva