League of Legends

Scarra sem hitt a saját szemének, irreális a fed Jarvan IV!


Fed Jarvan ide vagy oda, azért nem biztos, hogy az ilyesminek léteznie kéne.

Tankönyvbe illő teljesítményt nyújtott Jarvan IV-ral Scarra miközben streamelt. Az ellenfél szinte alig jutott objektívekhez, s a játékos statisztikái tökéletesen mutatják, ez mind a streamer érdeme volt.

Az igazi különbséget a két csapat között az ex-profi játékos és edző jelentette a dzsungelből, akciója előtt halál nélkül 21 killben volt benne a 26-ból dzsungelesként, ez egy fantasztikus arány! Várható is volt, hogy bőven lesznek tárgyai és nem lesz gyenge, na de egy ilyen mértékű gyalázásra ő maga sem számított!

Scarra éppen hazafelé vette volna az irányt, amikor az ellenfél csapat Karmája úgy döntött, szórakozik egy kicsit a streamerrel. A Dignitas legendája sohasem agresszív játékáról és személyiségéről volt híres, ám egy ilyen helyzetet nem szabad válasz nélkül hagyni. Amikor E+Q kombó közelbe került a Karma, lehetett arra számítani, hogy Scarra bevállalja a harcot és elpusztítja ellenfelét, na de hogy egy ulti – auto – smite egyidejű elsütése elég legyen, a reakciókból ítélve senki sem számított.

Valahol olyan hatást kelt bennünk ez a rövid jelent, mint amikor a csomagolásból visszamaradt légbuborékokat pattogtatjuk…

Forrás: reddit.com/r/leagueoflegends

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva