Counter Strike

Ez a névsor minden idők leggyengébb 250 000 dolláros tornája lesz!


6 csapat indul a ROG Masters döntőjén, közülük viszont csak ketten vannak a Top30-ban! Valami itt nagyon nem stimmel!

A dátum, az nem stimmel, de nagyon! A ROG Masters ugyanis képes volt megszívatni magát, és ugyanarra a hétvégére tenni 250 000 dolláros döntőjét, mint az EPL döntő.

Az ESL Pro League döntőjén Európa és Amerika 12 legjobb csapata küzd majd egymással, háromszor ennyi pénzért.

Pedig egy 250 000 dolláros versenyen sztárcsapatok is megfordulnak. 2015-ben még ekkora volt egy Major! Gondoljuk csak végig, milyen eventek zajlottak a közelmúltban, pont ekkora nyereményért:

Idén 5 is volt belőlük, mindre emlékszünk is! ESL One: New York, ESG Tour Mykonos, DreamHack Masters Malmö, ESL One: Köln és IEM Katowice.

Ezeken a versenyeken nem hogy Top20-as csapatok, de a krém, az elit, a legjobbak folyamatosan ott voltak. SK, Astralis, FaZe, mindenki. Na ők most az EPL döntőn lesznek egytől-egyig.

A ROG döntőnek így be kellett érnie azokkal, akik ott nem rúgtak labdába, és elfogadták a meghívást december elején Malajziába.

Forrás: HLTV

Elkeserítő a névsor, joggal mondhatjuk, hogy minden idők leggyengébb 250 000 dolláros tornája lesz! Ha végignézzük a 6 döntős csapat világranglista helyezését, még érthetetlenebb az egész:

  • Gambit – 9
  • mousesports – 11
  • TyLoo – 38
  • Splyce – 47
  • Grayhound – 49
  • 5POWER – 91

Aki fogadni akar, már most betippelheti a Gambit vs. mousesports döntőt. Nekik ez kb ingyen pénz, egy kis utazás és lazítás a szezon végére.

A szervezőknek pedig vélhetően azért éri meg, mert a hazai nézőknek megmutatnak 3 csapatot az Ázsia / Csendes-óceáni térségből. És ha így nézzük, akkor az ellenük pályára lépő Major címvédő Gambit nem egy rossz név. De a mousesport helyett elhívhatták volna a kvalira az EPL döntőről lemaradó G2-t inkább.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva