Gaming

Visszatér minden idők egyik legnagyobb RPG-klasszikusa!


Jön a Neverwinter Nights: Enhanced Edition.

Az ezredforduló környéke igazi álomkorszakként maradt meg bizonyára a klasszikus PC-s szerepjátékok rajongói számára, hiszen olyan címek érték egymást ezekben az években, mint a Baldur’s Gate, a Planescape: Torment vagy éppen az Icewind Dale. Ennek a kornak a szülöttje a 2002-es Neverwinter Nights is, amely most modernizált változatot kap: bejelentették, hogy érkezik a Neverwinter Nights: Enhanced Edition!

A Beamdog fejlesztésében készülő felturbózott változat (ők készítették a fent említett címek Enhanced verzióit is) az alábbiakat kínálja majd:

  • Több mint 100 órányi tartalom (a Digital Deluxe Bundle a Pirates of the Sword Coast, Infinite Dungeons, Wyvern Crown of Cormyr prémium modulokat is tartalmazni fogja).
  • Nagyfelbontású interfész full HD és 4K támogatással.
  • Részletesebb grafikai beállítások, melyek tisztább és élesebb látványt biztosítanak.
  • Rengeteg bugfix és apró módosítás, melyeket kifejezetten a rajongók kérései alapján állítottak össze.
  • Visszafele kompatibilitás minden korábbi mentéssel és moddal.

A bejelentés mellé egy trailer is érkezett a játékról, melyet itt nézhettek meg:

Az Enhanced Edition pontos megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, az azonban biztos, hogy mától indul az előrendelés, méghozzá a Beamdog oldalán, várhatóan az esti órákban.

Maga az előrendelés sokkal többet jelent majd, mint korai elköteleződést, a fejlesztők ugyanis már a mai naptól fogva ki fognak választani szerencsés játékosokat, akik idő előtt kipróbálhatják majd az Enhanced Editiont a Head Start program keretein belül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva