Gaming

Íme az év 10 legjobb játéka a TIME szerint

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: GOTY, time,

Befutott 2017 egyik első év végi toplistája.

Lassan túl vagyunk az idei év összes komolyabb játékmegjelenésén, ami azt jelenti, hogy a sajtó szép lassan elkezdi kiszórni a 2017 legjobbjainak járó elismeréseket. Olyannyira igaz ez, hogy már a díjatadószezon is beindult: a hétvége folyamán kiosztották például a Golden Joystick-díjakat.

Kiosztották az első nagy Év Játéka díjat

A különféle online és nyomtatott magazinok között is vannak olyanok, melyek nem várnak decemberig: a nagy múltú TIME például szokás szerint már november végén előállt a saját listáival. A többes szám nem véletlen, hiszen a lap több témába is rendre belekóstol ilyenkor, a felhozatalban pedig évek óta ott szerepel a gaming is – most is kaptunk egy toplistát az év 10 legjobb játékával. Nézzük, mit láttak ők a legjobbnak!

2017 legjobb játékai a TIME szerint

  1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  2. Super Mario Odyssey
  3. What Remains of Edith Finch
  4. Wolfenstein II: The New Colossus
  5. Persona 5
  6. Cuphead
  7. PlayerUnknown’s Battlegrounds
  8. Mario + Rabbids: Kingdom Battle
  9. Horizon Zero Dawn
  10. Destiny 2

A Nintendo a TIME szerkesztőinél is egyértelműen tarolt, hiszen a Switch két idei nagyágyúja, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild és a Super Mario Odyssey foglalták be az első két helyet – sőt, egy harmadik Switch-exkluzív is szerepel még a listán (a Mario + Rabbids: Kingdom Battle). A Golden Joystick után tehát újabb Év Játéka elismerést gyűjtött be az új Zelda, így ha valaki kételkedett abban, hogy minden idők talán legújítóbb Link-kalandja lesz az idei GOTY-szezon legnagyobb sikervárományosa, az most már kezdheti komolyan venni a játékot.

Az idei év leginkább körülrajongott címei közül felfért még a toplistára a PUBG, a Horizon Zero Dawn és a Wolfenstein II: The New Colossus is – ezek a játékok is egészen biztosan számíthatnak néhány Év Játéka-serlegre a gaming sajtótól december végéig.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva