Counter Strike

GALÉRIA: Dust2 új kinézetének mintájára már készül egy új Mirage


Ha a Valve tartja magát eddigi sormintájához, akkor a 7 versenypálya közül olyat szednek ki Dust2 helyett, ami még nem kapott ráncfelvarrást.

Ebből pedig nem sok van. Cobblestone, Train, Nuke és Inferno már mind megkapta a maga újrarajzolását. Cache, Mirage és Overpass eddig megúszták a dolgot, a kérdés csak az, hogy meddig.

Simán lehet persze, hogy a Valve szakít ezzel a hagyománnyal és kiveszik a legkevésbé népszerű pályát, és Dust2 ehelyett tér vissza a versenymapok közé:

HLTV confirmed? A statisztikák szerint ezt a pályát kell váltania az érkező Dust2-nek – gamer.hu

Olyan keveset játszanak rajta, hogy szinte teljesen felesleges bent tartani. Versenypálya az legyen, ahol tényleg van is verseny. Biztos mindenki kitalálta már, igen Nuke-ról van szó! MM-en is alig látni, kevés az FPS, sok a bug, és a profik sem szerették meg túlságosan az új változatot.

Ha viszont a még érintetlen hármas közül választanak majd a fejlesztők, könnyen lehet, hogy a már agyonjátszott és unalomig ismert Mirage lesz, akit rövid időre kivesznek a körforgásból.

A lelkes CS:GO kedvelő pályakészítők éppen ezért már előre dolgoznak, és már gőzerővel készítenek egy újfajta Mirage grafikát.

Teljesen az új Dust2 textúrák alkalmazásával, a pályarészeket egyenként újraalkotva haladnak. Egyelőre csak a mozis területre koncentráló képeket kaptunk csak:

CT kezdő és a moziba vezető bejárat volt az első kép, ebből a textúra új iránya egyből kitűzik. Ahogy Dust2 homokos területeit átvette a fehér túlsúly, itt is ezt látjuk.

Mozit közelebbről és többféle szögből is megtekinthetjük még, egyelőre elégedettek lehetünk az eredménnyel. Ez persze nem egy hivatalos újraalkotási folyamat, pusztán grafikusok mesterkedése és egy kis játék a pálya kinézetével,  elrendezési változások kizárva.

De senki ne lepődjön meg, ha tényleg Mirage kerül majd ki, és valami hasonló kinézettel tér vissza pár hónap elteltével a játékba!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva